Helyi sport

2024.03.08. 21:54

Futsal: hét gól a Haladástól!

Az NB I.-es futslbajnokság felsőházi rájátszásának 4. fordulójában a Haladás VSE 7-2-es vereséggel küldte haza a Veszprémet – még pénteken este.

Tóth Gábor

Az előző két fordulóban gyengébb eredményket produkált a címvédő Haladás: Nyíregyhzán ikszelt (4-4), majd Kecskeméten kikapott (3-4) – így a javítás szándékával lépett pályára.

Haladás VSE–1. futsal club Veszprém 7-2 (2-2). Szombathely, 450 néző, NB I.-es futsalmérkőzés, vezette: Wittner, Kiss (Mákos).

HVSE: Alasztics – Luiggi, Henrique, Vatamaniuc-Bartha, Rutai. Csere: Homlok (kapus), Kovács M., Knizs, Hajmási, Dróth, Sipos, Körmendy, Hadházi, Vas. Edző: Ferraz Conde Felipe.

Veszprém: Sárdi – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér. Csere: Őri (kapus), Bognár P., Molnár, Ábrahám, Gavrilovic, Bognár M., Fellembek, Kiss, Lux. Asisztensedző: Németh Gábor.

Gólszerzők: Ruti (2.), Knizs (15.), Vatamaniuc-Bartha (22.), Dróth (27.), Vas (37., 39.), Luiggi (39.), ill. Dorogi (1.), Tatai (2.).

Kiállítva: Dorogi (38.).

Szerencsétlenül kezdődött a meccs a Haladás számára, már az első perc közepén hátrányba került – egy szerencsétlen, megpattanó góllal. De gyorsan összejött az egyenlítés. Hogy aztán egy oldalberúgás után ismét előnybe kerüljön a vendég. Az újabb egyenlítésért már nagyon meg kellett küzdeni a házigazdának. Hajtós, parázs, ki-ki meccset hozott a 2-2-vel záruló első félidő. Fordulás után Vatamanuic-Bartha gyorsan átvette a vezetést a Haladásnak – és innen már nem volt megállás. A bővebb kerettel rendelkező, jobb erőt képviselő HVSE fokozatosan felőrölte ellenfelét – amely a végére szét is esett. Ilyen arányban is megérdemelten nyert a HVSE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában