Hírek

2014.11.25. 18:57

Továbbra sem találják a nádasdi férfit

Nádasd – Továbbra sem találják az eltűnt férfit. A lemerült mobiltelefont már nem lehet bemérni a szakértő szerint.

Budai Dávid

Már beszámoltunk arról, hogy a Nádasd melletti erdőben eltűnt egy férfi múlt héten szerdán, miután gombászni indult. Eltűnése napján még telefonon értesítette feleségét, hogy eltévedt, azóta nincs hír róla és azóta is nagy erőkkel keresik.

Többekben felmerült a kérdés, hogy miért nem mérik be az eltűnt férfi telefonját, hiszen ez megoldható lenne. Információink szerint az eltűnt mobiltelefonjának a bemérését azért nem tudták elvégezni, mert a domborzati viszonyok miatt a telefon hol a halogyi, hol a körmendi toronyra csatlakozott, ezért nem tudták a pontos helymeghatározást elvégezni a cellainformációk alapján.

A helyiek elmondták, hogy ráadásul a terület nagy részén nincs is térerő. Többen úgy vélik, hogy a mobiltelefon valószínűleg meghibásodott, víz érte vagy tönkrement, mert egy lemerült akkumulátorú készüléket is be tudnának mérni a szakemberek.

Megkérdeztünk egy telefonkészülékek javításával foglalkozó szakértőt, aki elmondta: ha lemerült a telefon akkumulátora, akkor sajnos már semmilyen módon nem tudják bemérni annak helyzetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!