Hírek

2016.04.03. 17:57

Erdélyi Rolikának segítenek a körmendi kosarasok - Fodor Gergely bajnoki mezére lehet licitálni

Az MTE 1996. május 2-án szerezte meg második bajnoki aranyérmét.

Nagy Ildikó

Erdélyi Rolika szüleivel és Zsebe Ferenccel, az Egis Körmend ügyvezetőjével. A körmendi kosárklub már korábban is jótékonykodott Rolika javára

Az Egis Körmend jótékonysági akcióval készül a győzelem 20. évfordulójára. Mint korábban már  többször, most is egy másik nagy bajnok, a több súlyos műtéten átesett, hihetetlen akaraterővel és életkedvvel bíró kisfiú, Erdélyi Rolika gyógyulását szeretnék segíteni. A klub az alábbi felhívást tette közzé a Facebookon:

"1996. május 2. Az MTE megszerezte második bajnoki aranyérmét, aminek lassan a 20. évfordulóját ünnepeljük. Egy szurkolótársunk – Matuz András – abban a kegyben részesült, hogy Fodor Gergely 12-es, akkori meze szobájának falát díszíti már 20 éve. András az évforduló alkalmával úgy döntött, hogy a sok éven át őrzött ereklyét egy nemesebb célra használja fel, Erdélyi Rolika gyógyulását kívánja vele segíteni. Az általa féltve őrzött 12-est most licitre bocsátja, hogy a befolyt összeget teljes egészében átadhassa Rolika szüleinek, segítve ezzel az oly sok nehézséget átélt, de mindezek ellenére életvidám, szeretetre méltó kisfiú életét. A licit április 1. – május 1. között zajlik, megkérünk mindenkit, hogy a mezért felajánlott összeget ennek a posztnak a kommentjeként adja le. A licitet május 1-én fogjuk zárni, majd a legmagasabb összeget felajánló személy részére május elején, egy hazai mérkőzésen adjuk át a mezt.
Veled vagyunk Rolika!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!