Hírek

2013.09.24. 10:26

Drogozik egy fideszes városvezető?

Szombathely - Bizonyítékaink vannak arról, hogy egy fideszes városvezető kemény drogokkal él – jelentette be dr. Czeglédy Csaba.

Simon Erzsébet

Rendkívüli sajtótájékoztatóján a közgyűlés MSZP-SZTKE frakciójának vezetője kedden elmondta: nem véletlenül pártolta még tavasszal azt az ötletet, hogy a szombathelyi városi képviselők önként vessék alá magukat drogtesztnek. Korábban is voltak információik arról, hogy egyes fideszes képviselők drogoznak, az elmúlt napokban azonban bizonyítékokhoz jutottak: fénykép és videofelvétel támasztja alá, hogy egy fideszes városvezető keménydrogfüggő. Czeglédy Csaba kijelentette: frakciója úgy véli, egy 80 ezres város irányításában ne vegyen részt drogos. 48 órás ultimátumot adnak: mondjon le az illető, s akkor nem hozzák nyilvánosságra a nevét. A rendőrségnek átadják az adatokat feljelentés formájában. Az ő feladatuk felderíteni az esetet, s azt is, ki lehet a díler, tette hozzá a politikus. Czeglédy elmondta azt is, hogy eredményes volt nyári felhívása, miszerint egymillió forint díjat ajánl fel a frakciója annak, aki bizonyítékokat szolgáltat a városvezetők viselt dolgairól.

A szombathelyi Fidesz visszautasítja Czeglédy Csaba rágalmazását és fenyegetőzését. Szerintük felháborító, hogy Czeglédy, akit korábban adócsalás miatt szabadságvesztésre ítéltek, politizálhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!