Kondorfa

2017.03.01. 14:10

Nőnap, férfinap, gyereknap

Kondorfa - 2006-ban kezdődött minden. Néhány kondorfai férfi úgy gondolta, hogy a helyi lányokat és asszonyokat fel kellene köszönteni a nőnap alkalmából.

Vas Népe

A kondorfai lányokat, asszonyokat meghívták a helyi kultúrházba, ahol műsorral, ajándékkal és vacsorával lepték meg őket. Ezen felbuzdulva azóta a helyi nők is tartanak férfinapot nem kis elszántsággal. A fellépők között szinte csak helyiek szerepelnek.

Az évek során nagyon összetartó társaság alakult ki ebből a csapatból. A közösség nagy része részt vesz a gyereknapok szervezésében és lebonyolításában is. A gyereknapon sorversenyeket, vetélkedőket és kézműves foglalkozásokat is tartanak. Az ő dolguk a zsíros kenyér és valami ízletes étel elkészítése a nőnap, férfinap és gyereknap résztvevői részére, akik így köszönik meg egymásnak a szerepléseket. És ez már így megy 12 éve, és reméljük, sokáig folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!