visszaáll a régi rend

2018.08.23. 10:00

A héten befejezik a csőtörést követő helyreállítási munkát a Kárpáti Kelemen utcában

Elkészül az útburkolat a héten a Kárpáti Kelemen utcában, a Vasivíz Zrt. munkatársai befejezik a júniusi csőtörést követő helyreállításból még hátra maradt aszfaltozási munkát.

nju

Útszűkület, de már nem sokáig

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Olvasónk jelezte, hogy jó ideje nehezíti a haladást a Kárpáti Kelemen utcában a Mátra utcai kereszteződéshez közel az a pár négyzetméteres terület, amelyen hetekkel ezelőtt munkások dolgoztak, ám a végső simításokkal nem végeztek. Elmondása szerint táblák jelzik még az útszűkületet és a munkát, azonban hetek óta nem látott ott munkásokat.

Útszűkület, de már nem sokáig
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A Vasivíz Zrt. illetékeseitől megtudtuk, hogy június 28-án hajnalban történt csőtörés az utcában. Szakembereik azonnal elzárták az érintett vízgerinc-vezeték szakaszt, másnap délutánra a vízszolgáltatást is újra tudták indítani. Azonban a munkák nem értek véget, a helyreállítás utolsó lépéseit hetekkel későbbre kellett halasztani: ki kellett várniuk, hogy a visszatöltött talaj elérje a megfelelő tömörséget, és le lehessen aszfaltozni. A munka befejezéséig útépítésre és útszűkületre figyelmeztető táblákat helyeztek ki. A végleges helyreállításra tehát már nem sokat kell várni: a munkát a héten befejezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában