Elkötelezett szülők

2019.06.26. 07:00

Jó évet zárt Ficánkoló óvoda szülői közössége

Programokban és fejlesztésekben gazdag nevelési évet zárt a Ficánkoló óvoda szülői közössége, négyen pedig most elköszönnek az intézménytől.

Pogács Mónika

A Ficánkoló óvoda szülői közössége, balra a leköszönő elnök, Laki Edina Fotó: VN/Szabó Barbara

– Nagyon lelkes, összetartó csapatnak lehettem a tagja, két éve pedig elnöke – mondta Laki Edina, az ovis szülői közösség vezetője évösszegzőjében.

Eredményeik között sorolta, hogy felszerelték a csoportszobákat sötétítő függönyökkel, kutyaeledel-gyűjtést szerveztek a zalaegerszegi Bogáncs Menhelynek, kerti játéktárolót építettek. Az ovikert kezdeményezés szintén a szülői közösséghez kötődik, ahogy egy díj-

alapítás is: idén először adták át a Ficánkoló Óvodáért-díjat, amely annak a szülőnek jár, aki az intézményért a legtöbb önkéntes munkát végezte. Farkas Zsolt kapta idén az elismerést.

A Ficánkoló óvoda szülői közössége, balra a leköszönő elnök, Laki
Edina Fotó: VN/Szabó Barbara

– Húszan vagyunk a szülői közösségben, ebből most négyen megyünk tovább az iskolába. Ez egy összeszokott közösség, tele lelkesedéssel, pozitív hozzáállással. Nagyon jó csapat fogja ezt az ügyet tovább vinni – zárta összegzését Laki Edina.

Címkék#szülők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában