Olaszfa

2017.09.12. 20:50

Elismert polgárőrök Olaszfán

A Polgárőr Egyesület nemcsak résztvevője, hanem díjazottja is volt a közelmúltban Táplánszentkereszten megrendezett Megyei Polgárőr Napnak.

Pogács Mónika

dfgbdfgbdfgbdfg Foto: df

Vas megyéből egyedüliként nyerte el a „Polgárőr Község” megtisztelő címet az olaszfai polgárőrség az Országos Polgárőr Szövetségtől. Országosan 12 község kapott hasonló elismerést. Az oklevelet Bedi Ákos, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke adta át az olaszfaiaknak, akiknek gratulált V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő is.

Fotó: Pogács Mónika 

A polgárőrök önzetlenül, önkéntesen, ellenszolgáltatás nélkül végzett munkájukért kapták az elismerő címet. A kitüntetés egyben az önkormányzatnak is szólt. A faluvezetés ugyanis jelentősen támogatja a civil egyesület munkáját. A polgárőrök a település és a lakók biztonságáért állandó, aktív jelenlétükkel tesznek. Emellett a falu rendezvényeit rendszeresen biztosítják, és segítik a szervezők munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában