Külföld

2011.08.17. 09:48

Guminővel kapták rajta a tanárt

Egy guminővel kapták rajta a diákok iskolaudvaron közösülő tanárt az Egyesült Államokban, végül a rendőrök szakították félbe az akciót.

Vas Népe

Az 56 éves Daniel Torroll zenetanárként dolgozik a Tennessee állambeli Spring Hill egyik iskolájában. A professzor egy zavarodott pillanatában guminőt ragadott, és az iskola udvarán kezdett vele enyelgésbe, írja a manna.ro.

A beszámolók szerint egy gyermek vette észre a jelenetet, és hívta a többieket, hogy ők is lássák mi történik az udvaron. A diákok nem akarták elhinni, hogy mit művel Torroll, hiszen mindenki tisztelte és szerette a tanárt, aki még akkor sem hagyta abba az akciót az élettelen babával, amikor kiérkezett a helyszínre a rendőrség. Félig levetkőzve, üzekedés közben kapták el a rendfenntartók.

Daniel Toroll, aki két gyermek apja, azzal magyarázta a történteket, hogy egész egyszerűen nem tudott gátat szabni hirtelen feltörő szexuális vágyainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!