117. a Ferencváros

2023.09.12. 13:21

A Manchester City a klubvilágranglista élén

Az angol bajnok, kupagyőztes és Bajnokok Ligája-győztes Manchester City vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) legfrissebb klubvilágranglistáját, amelyen a Ferencváros egyedüli magyar csapatként a 117. helyen áll – közölte az MTI.

MW

A Ferencváros két csoportellenfelét is megelőzi a legújabb ranglistán

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az IFFHS oldalán kedden megjelent rangsorban visszacsúszott a második helyre a spanyol Real Madrid, a harmadik pozíciót pedig továbbra is a brazil Flamengo foglalja el.

A szervezet a legfrissebb rangsorát a tavaly szeptember 1. és idén augusztus 31. között elért eredmények alapján készítette el, a sorozatban ötödször európai kupa főtábláján szereplő Ferencváros – amely idén a Konferencia-liga csoportküzdelmeiben érdekelt – 110,5 ponttal a 117. a rangsorban.
Az FTC olyan csapatokat előz meg a térségünkből, mint a cseh Sparta Praha, a horvát Hajduk Split, vagy a Slovan Bratislava.

A Konferencia Ligában a Fradival egy csoportban szereplő Fiorentina a 14., a KRC Genk a 158., a Cukaricki pedig a 171. pozíciót foglalja el.

A rangsorban a Sepsi OSK is szerepel a 160. helyen. 
A teljes listát IDE KATTINTVA böngészheti!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában