HIRDETÉS

2018.07.03. 15:27

Béremelés és Valami Amerika a Ságánál

Ötszázalékkal emeli minden munkatársának alapbérét a Sága Foods Zrt. A dolgozóinak ezen felül számos juttatást adó sárvári cég az idén több újdonsággal is előállt: a vásárlók például júliusban már megkóstolhatják a poharas húsgolyóját.

A Sága Foodsnál hagyományos a közös szórakozásé, aktív pihenésé az egyik munkanap. Így volt ez az idén is, a múlt héten a Sárvári FC sporttelepén megrendezett Vállalati Napon csaknem az összes munkatárs részt vett. A „Valami Amerika” című tematikus programon a kollégáknak lehetőségük nyílt arra, hogy ne csak a munka során, hanem azon kívül is közös élményeket szerezzenek, és együtt élvezhessék a szórakoztató programokat. Ezt a csapatépítést annyira fontosnak tartja a Sága, hogy nemcsak megszervezi ezt az eseményt, hanem egy fizetett munkanapot is áldoz rá, ami szintén nagy ritkaságnak számít a cégek körében.

A Sága munkatársait az idei Sága-nap programjának állomásain a Vadnyugattól a baseballon át Las Vegasig igazi amerikai hangulat várta. A ságások a mindennapjaik során pulykahússal foglalkoznak, ami az amerikaiak ünnepi étele, a Hálaadás napján a legtöbb családnál sült pulyka kerül az asztalra. A Sága ünnepen ezért most a kollégák amerikai menüt kaptak, végig kóstolhatták az amerikaiak kedvenc eledeleit. Lazításként pedig a dumaszínházas Kertész Ricsi, majd a nap végén Szandi szórakoztatta őket.

A Sága büszke a munkatársaira, akik közül sokan hosszú évek vagy évtizedek óta a cégnél dolgoznak, gyakran első munkahelyként. A sárvári cég a versenyképes bér mellett számos plusz juttatást, jóléti csomagot ad dolgozóinak, akiknek a családjára és az egészségére is figyel. A munkatársak a Magyarország legnépszerűbb szárnyashús-termékeit gyártó Ságára stabil, hosszú távú munkalehetőségként tekinthetnek. Ezt mutatja az is, hogy a cég az eredményeire alapozva, ötszázalékos általános, minden dolgozójának járó alapbéremelést jelentett be 2018. július elsejétől, ami a hazai élelmiszeriparban példaértékű döntésnek számít.

A Sága-napnak az idén külön fontosságot adott az, hogy ezen az eseményen búcsúzott el a kollégáktól Keleti Zsolt vezérigazgató, aki 2011 óta vezette a vállalatot, és irányítása alatt lett úrrá a nehézségein a Sága Foods, amely megerősödve került ki az egész ágazatot sújtó válságból, és újra fejlődő pályára állt, stabil munkalehetőséget kínálva dolgozóinak. Keleti Zsolt néhány hónapja jelentette be az irányú szándékát, hogy elhagyja a vállalatot, amit az igazgatótanács sajnálattal fogadott el.

A Sága-napon már ott volt az új vezérigazgató, Muzsek András is, akinek évtizedes, az agrárgazdaságban szerzett vezetői tapasztalat áll a háta mögött. A gyorsfagyasztott pékáruk piacának meghatározó szereplőjének az Első Magyar Pékpont-rendszer Kft.-nek az ügyvezetői posztjáról érkező új vezérigazgató szerint a megerősödött Ságánál minden adott ahhoz, hogy a társaság hagyományaira, erős márkáira és minőségi termékeire alapozva az elkövetkező években ambiciózus növekedési stratégiát valósítsanak meg.

Eddie Power, a Sága Foods Zrt. igazgatótanácsának elnöke kijelentette: „Nagyon örömmel üdvözöljük Muzsek Andrást a Ságának ebben a rendkívül izgalmas időszakában, amely az üzlet bővítéséről szól. Szeretnék köszönetet mondani Keleti Zsoltnak mindazért, amit a 2009-es csatlakozás óta a Ságéért tett. Mindkettőjüknek sok sikert kívánok a jövőbeli kihívásokhoz!”

Muzsek András a cégen belül és a piacaikon is dinamizmust ígér az elkövetkezendő időszakban. Úgy látja, hogy a Sága termékminősége és -biztonsága kiemelkedő, erre alapozva új piacokat hódíthatnak meg, valamint exporttal bővíthetik az értékesítésüket. Az új vezérigazgató újra a Füstli és a Selyemsonka sikeréhez hasonló innovációkat szeretne megvalósítani, amelyekkel nemcsak a piac előtt járnak, hanem elébe is mennek a vásárlói igényeknek.

Ebben a Sága mindig is erős volt, aminek legutóbbi példája a Magyarországon egy egészen új termékkategóriát létrehozó Snacki&GO poharas pulykavirsli néhány évvel ezelőtti bevezetése volt. A Sága azonban nem ül a babérjain, amit jól mutat, hogy most jelenik meg egy újabb nagy dobással, a Snacki&GO húsgolyóval, amit a virslihez hasonlóan bármikor és bárhol, akár hidegen is fogyaszthatnak a hús snackre vágyók. A húsgolyón kívül idei újdonság a Füstler szárnyas kolbász és a BBQ Füstli is. A fogyasztók könnyebb tájékozódása érdekében pedig teljesen új csomagolásban hozta forgalomba a termékeit, és megújította a Sága márka logóját is.

Vadnyugat és Las Vegas a Vállalati Napon

A Sága munkatársait az idei Vállalati Nap programjának állomásain a Vadnyugattól a baseballon át Las Vegasig igazi amerikai hangulat várta. A ságások a mindennapjaik során pulykahússal foglalkoznak, ami az amerikaiak ünnepi étele, a Hálaadás napján a legtöbb családnál sült pulyka kerül az asztalra. A Sága ünnepen ezért most a kollégák amerikai menüt kaptak, végig kóstolhatták az amerikaiak kedvenc eledeleit. Lazításként pedig a dumaszínházas Kertész Ricsi, majd a nap végén Szandi szórakoztatta őket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában