Púder Nélkül

2011.01.20. 12:55

Eltűnnek a csúnya huplik: látványos eredmény a kezelés után

Itt egy kis hupli a comb külső részén, ott egy apró toka, amott egy kis rezgés a hason - mindenkit zavar valami, amin azonban lehet változtatni!

S. Töttő Rita

A legmakacsabb domborulatok, amelyeket még intenzív mozgással is nehéz eltüntetni, számtalan nő életét megkeserítik. Ha rendszeresen mozgunk, sok folyadékot fogyasztunk, s mégsem tudunk megszabadulni  tőlük, az új évezred trükkjeihez kell folyamodnunk. Ilyen például az ultrahangos zsírbontás,  a rádiófrekvenciás méregtelenítés és a fényterápiás regeneráció, amelyek együttes hatása bizony centikben mérhető.

- Már az első alkalom után látványos eredmény érhető el, de egy kezeléssorozat után mindenki boldogabban néz a tükörbe - állítja Nagy Lajosné Erzsébet, aki lányával, Beával együtt próbálta ki saját magán ultrahangos gépüket.  - A kezelések után nyirokmasszázst végzünk, hogy segítsük eltávolítani a szervezetből a  lebontott méreganyagokat.

A kezelés teljesen fájdalommentes, az ultrahang segítségével feszesítő anyagokat is a bőrbe juttatnak, így a hatás többszörös. Sőt, az arcon is használható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!