Púder Nélkül

2011.02.05. 14:13

Sármos rosszfiú: Javier Bardem lehet a 007-es ellenfele az új Bond-filmben

Los Angeles - Javier Bardem az új Bond-produkció rendezőjével, Sam Mendesszel tárgyalt a filmbeli "gonosz" szerepéről. A Nem vénnek való vidék Oscar-díjas színésze a The Hollywood Reporter online kiadásában megerősítette, hogy ez ügyben találkozott Mendesszel. Mint mondta: még nem állapodtak meg, hiszen először el kell olvasnia a forgatókönyvet, de a beszélgetés "nagyon izgalmas" volt.

MTI

 "Óriási rajongója vagyok a James Bond-sagának. Gyerekkoromban apámmal néztem meg Sean Conneryt Bond szerepében. Ki gondolta volna, hogy én is benne leszek az egyik filmben?" - idézte Bardemet a THR.com.
   
A spanyol színészt a Biutiful című mexikói filmben nyújtott játékáért a minap Oscar-díjra jelölte az Amerikai Filmakadémia. Maga a film is versenyben van a legjobb idegen nyelvű produkció Oscar-díjáért.
   
A 23. James Bond-kaland - amelyben a 007-es ügynököt ismét Daniel Craig alakítja - a tervek szerint 2012. november 9-én kerül a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!