Púder Nélkül

2011.04.22. 05:53

Divatos haj? A vagány és a romantikus frizura is aktuális

Szerencsére idén minden divat, ami vagány vagy romantikus, sőt, ezeknek a keveréke is. A frizuratrendben ugyan nehéz követni ezt az irányt, de nem lehetetlen.

S. Töttő Rita

A jövő menyasszonya a show-n látottak szerint  merész díva lesz, és megeshet, hogy a hagyományos fehérrel szakítva ezüst vagy éppen fekete ruhában áll majd az oltár  elé. A színes kiegészítőkkel sem spóroltak a versenyzők: a fátyol talán lila lesz, a hajdísz pedig burgundi virágkompozíció, amely mágikus hatást kelt a nagy napon.
 
De visszatérve korunkba, Péntek Nóra főszervező a mai csajoknak is megmondja a tutit:  - A naturális színek a haj esetében éppúgy előtérbe kerülnek az idei szezonban, mint a sminkekben. Érdemes stílusunknak és természetes szem-, haj-, bőrszínünknek megfelelő, harmonikus színeket választani - javasolja, s egy nagy örömhírrel is szolgál a mesterséges hajegyenesítéssel szögegyenessé kényszerített frizurákat nem preferálóknak: - Újra divatba jön a természetes hullám, amely romantikus, nőcis külsőt kölcsönöz viselőjének -  jósolja Nóra. Számos terméket is piacra dobtak egyébként ahhoz, hogy természetes hullámokat csigázzunk a hajunkba, amelyeket a vizes tincsekbe gyűrve, vagy éppen ráfújva, hullámcsavarókkal együtt használhatunk.
 
A divat világában is különleges idők következnek: szinte elmosódik a határvonal az alkalmi és a hétköznapi viselet között, néhány kiegészítővel például a selyem maxi ruhából vagány utcai szettet varázsolhatunk, vagy éppen a kis feketét egy állófogadás alkalmával szegecses övvel dobhatjuk fel. Senki nem fog megbotránkozni egyik esetben sem...
A második fehérvári divat- és hajshow-n mindegyikre szép példákat láthattunk a modelleken, sőt, a fantázia szinte minden határvonalat elmosott: a jövő szépséges és merész menyasszonyai például akár egy rockkoncerten is felléphettek volna, olyan vagányra sikerültek. A merészség és a kreativitás nem csak az alkalmi divatban jön vissza nemsokára: a frizurák is meghökkentők lesznek...

Szerző: S. Töttő Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!