Púder Nélkül

2011.05.05. 08:00

Brázia Főiskolák Szépe és Mr. College: még Debreczeni Zita is zavarba jött

Csinos hölgyek és határozott férfiak léptek színpadra a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszán tartott Brázia Főiskolák Szépe és Mr. College előválogatóján. A kedd esti szépségversenyt Bajsz Melinda, Bársony Dávid és Ihász Zoltán nyerte.

Benedek Bálint

– Remeg minden porcikám, a rosszullét kerülget, ha csak arra gondolok, hogy mindenki engem fog nézni – mondta a verseny előtt Ozvald Szabina. – Egész nap készültem, igyekeztem a lehető legjobb formába lendülni.

A fiatal lány izgatottsága érhető volt, hiszen a többi nevezővel, Illés Petrával, Bajsz Melindával, Mihályi Ritával és Gerzsenyi Enikővel együtt ő sem indult még szépségversenyen. Az erősebbik nem képviselői, Bársony Dávid, Nyitrai Gergő, Hévézi Sándor és Ihász Zoltán nem jöttek zavarba az új feladattól. Elmondták, nemcsak maguknak, hanem az egyetem férfi tanulóinak is szerettek volna bizonyítani a nevezéssel.

– Nincs mit szégyellnem, sokáig testépítéssel foglalkoztam, most a zalai erős emberekkel traktorkereket forgatok vagy éppen betonkoffereket cipelek – vette át a szót a 24 éves Ihász Zoltán. – Azzal tisztában vagyok, hogy nem a szépségemben rejlik a vonzerőm. Inkább a határozottságomban, ami egy férfinél alapvető követelmény.

Az országos Brázia Főiskolák Szépe és Mr. College versenykiírásában Zoltán utóbbi feltétele ugyan nem szerepelt, ám az igen, hogy a viadalra csak olyan 18 és 26 év közötti ifjak jelentkezhettek, akik a felsőoktatásban tanulnak.

Számított az igényesség, az ízléses, divatos öltözködés és a nyitott, modern gondolkodás.

A szépségverseny első előválogatóját egy budapesti szórakozóhelyen rendezték, majd Debrecen, Nagykanizsa, Pécs és Szombathely után a 20 legszebb hölgy és a 20 legsármosabb férfi pénteken újra a fővárosban, az elődöntőben állhat a főleg szakértőkből álló zsűri elé. A keddi kanizsai elődöntő háziasszonyi teendőit a 30 éves modell, Debreczeni Zita látta el.

A viadal ítészei között volt divatfotós, a Csillag születik tehetségkutató műsorból megismert Bad Boyz táncosa, Alexis, az év hangjának választott, Nagy Adrienn, valamint a 2010-es főiskolák szépe, Keserű Nóra. Meghívást kapott lapunk nagykanizsai szerkesztőségének vezetője, Pásztor András és a PEN kampuszának igazgatója, dr. Birkner Zoltán is.

Az öt hölgy elsőként koktélruhában libbent az egyfolytában tapsoló hallgatókból és szülőkből álló közönség elé. Őket a férfiak követték, akik laza, utcai szerelésben érkeztek. A legnagyobb sikert kétségtelenül a fürdőruhás bevonulás aratta: a lányok bikiniben, a fiúk meztelen felső testtel, fekete fürdőnadrágban okoztak felejthetetlen perceket. Zoltán még Debreczeni Zitát is zavarba hozta azzal, ahogy a mellizmait mozgatta. Az összhatás meggyőzte a zsűrit, akik Zoltán mellett Bársony Dávidot is továbbjuttatták. Hasonló szempontok alapján döntöttek a lányoknál is, ahol Bajsz Melinda lett a befutó, mögötte Mihályi Rita és Ozvald Szabina végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!