Púder Nélkül

2011.05.12. 06:42

Holdnaptár: május12-18. - Kár pánikba esni a péntek 13. miatt

Május 12. Ügyeljünk jobban a munkánkra, próbáljuk meg nagyobb odaadással végezni feladatainkat. Talán el kell vállalnunk olyan feladatokat is, amikhez nem fűlik a fogunk, de később majd beigazolódik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Május 13. Kár pánikba esni a péntek 13-a miatt, inkább figyeljünk jobban kötelezettségeinkre, ne bízunk semmit a véletlenre. Ne a babonák határozzák meg, mit tehetünk meg és mit nem.

Május 14. Kiváló nap ez házibuli szervezésére, itt az idő végre egy kicsit kikapcsolódni, önfeledten jól érezni magunkat. Ha nem is bulizunk, akkor se gubózzunk be otthon.

Május 15. Foglalkozzunk egy kicsit magunkkal, vegyünk habfürdőt, tegyünk fel pakolást, fordítsunk időt és energiát a szépségápolásra.

Május 16. Túlzottan is érzékenyek lehetünk ma, hajlamossá válunk a világ minden fájdalmát magunkra venni. A koncentrációs képességünk viszont szokatlanul jó, a munkában lepipálhatunk bárkit.

Május 17. Idegesen, feszülten ébredünk és ez zavartságunk végigkíséri a napunkat. Mintha elátkozták volna a napunkat, úgy tűnik, semmi sem akar sikerülni. Ne aggódjunk, csak a telihold teszi.

Május 18. Remek ötletek tobzódnak a fejünkben, több erővel és energiával rendelkezünk, mint az előző napokban együttvéve. A konyhában is kamatoztathatjuk izgalmasabbnál izgalmasabb ötleteinket, főzzünk valamit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!