Púder Nélkül

2011.07.27. 14:48

Sminkben lép pályára Arn Gréta

Arn Gréta, a női tenisz világranglista legelőkelőbb helyén álló magyar versenyző számára a nőiesség is fontos a sport mellett

Matolcsi Renáta

- A teniszt a mai napig kifejezetten nőies sportnak tartom, függetlenül attól, hogy a játék mára nagyon felgyorsult és erőteljessé vált. Aki követi a női teniszversenyek közvetítéseit, láthatja, hogy mi, teniszezők, mindig nagyon odafigyelünk a külső megjelenésünkre a pályán is. Személy szerint a meccsre való ráhangolódás részének tartom, amikor kisminkelem magam a verseny előtt, hiszen ilyenkor kizárva a külvilágot, csak magamra figyelek. De természetesen nem csak a pályán, hanem azon kívül is szeretem a maximumot nyújtani, ezért nagyon fontosnak tartom a tökéletes megjelenést bárhová is hívnak, hiszen egy dekoratív smink megtöbbszörözi az önbizalmamat. Remélem, hogy a pályán elért sikereimmel példát tudok mutatni a nőknek, hogy kitartással, szorgalommal, kellő önbizalommal valóra lehet váltani álmainkat. Bízom benne, hogy személyes példám sok nőt motivál majd arra, hogy a saját maguk által kitűzött célokat elérjék, és sikeressé váljanak az élet minden területén – mondta minap azon az eseményen, melyen a világ egyik vezető nemzetközi szépségipari nagyvállalata, globális támogatói megállapodást írt alá a nemzetközi női teniszezők szervezetével.


Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!