Púder Nélkül

2011.08.02. 07:51

A Félmaratonra edzenek a csinos sztárok

Szabó Zsófi sorozatszínész, Iszak Eszter műsorvezető, és Puskás Peti énekes lázasan készülnek a szeptemberi Nike Félmaratonra.

Matolcsi Renáta

Már megkezdték az edzéseket, a minap például közösen álltak rajthoz a Normafán rendezett éjszakai futóbulin. A sejtelmesen kivilágított három kilométeres szakaszon a természet szépségei mellett meglepő élmények is várták a sztárcsapatot, a vállalkozó kedvű futókra ugyanis az erdőből itt-ott előbukkanó, szellemként portyázó táncosok hoztak frászt. A mókázó „pályaakadályok” leginkább Szabó Zsófi tetszését nyerték el, aki az első ijedelem után nevetve szlalomozott végig köztük.


- A tüdőbetegségem miatt sajnos egy időre abba kellett hagynom a futást, de most újult erővel vágtam neki a felkészülésnek. Most napi hét kilométernél tartok, amit egy hónap múlva 14 kilométerre szeretnék emelni. Itt azonban nem állok meg, ugyanis eltökéltem, hogy szeptember 4-én egyedül futom le a Félmaraton 21 kilométeres távját” - árulta el Zsófi, akit már most remek formában érzi magát.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!