Púder Nélkül

2011.08.07. 14:01

Törpök hangján szólalnak meg

A Szinetár Dóra-Bereczki Zoltán házaspár szinkronstúdióban töltötte a forró nyári napokat: a Hupikék törpikék 3D-s mozifilmjének munkálataival foglalkoztak. Aprajafalva egyetlen hölgytagjának, Törpillának Szinetár Dóra kölcsönzi a hangját, a szemüveges tudóstörpnek, Okoskának pedig Bereczki Zoltán.

Matolcsi Renáta

A zenészszínész házaspár nagyon örült, amikor megtudták, hogy ők szinkronizálhatják a gyerekkorukból már jól ismert karaktereket.

- Ritkán szinkronizálok, ezért is örültem nagyon, amikor megtudtam, hogy én leszek Okoska. A legkedvesebb karakter az egész társaságban, mindig a legjobb pillanatokban lép a színre a legjobb dumákkal  - meséli lelkesen az Operettszínház színésze, aki nemsokára a Megasztár zsűrijeként is feltűnik majd.

A modern, 3D-s technika segítségével végre életteli történetté lép elő a rajzfilm. Egy poénokkal teli, nagyon kedves animációs vígjátékot láthatnak majd a mozinézők.

Szinetár Dóra számos szinkronszerepet tudhat maga mögött, rengeteg filmben hallhattuk már a hangját, és most a világ egyik leghíresebb szőkeségét szinkronizálja, sőt még a híres törpdallamok is felcsendülnek Dóra hangján.
- Már kiskoromban is nagyon szerettem a Hupikék törpikéket. Valahogy más volt, mint a többi rajzfilm, viccesebb, kedvesebb, nem az a tipikus butácska mese - mondja a színésznő, aki elárulta, meglepő módon kedvenc karaktere Hókuszpók volt.

A népszerű kék törpöket most először láthatjuk a mozivásznon. A történet szerint egy véletlen folytán otthonuktól egy nagyon távoli világba kerülnek, méghozzá az amerikai nagyvárosba, New Yorkba. Törpapa, Dulifuli, Ügyifogyi és a többiek az emberek világában próbálnak boldogulni, kisebb-nagyobb akadályokkal megküzdve. Persze Hókuszpók is követi őket, és mint mindig, Okoskának fontos szerep jut a probléma megoldásában, csakúgy, mint a bájos Törpillának.

 A filmet hamarosan játsszák  a hazai mozik is.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!