Púder Nélkül

2011.12.15. 10:54

Sztárok sosem hallott karácsonyi történetei

Szabó Zsófi két éve az intenzív osztályon töltötte a szentestét édesapjával, a Vastag testvérek tavaly munkával ünnepeltek. Most azonban minden más lesz, a sztárok abban bíznak, idén békés lesz a Karácsony.

Matolcsi Renáta

December 16-án, pénteken egy ötórás, élő adásban lehull a lepel Tóth Gabi, Varga Viktor, Király L. Norbi, az Animal Cannibals és a The Carbonfools tagjainak karácsonyi titkairól is.

Mosoly-maratonra készül a VIVA Teleton: idén a Mosoly Alapítvány kis pártfogoltjain szeretne segíteni a zenetévé. Az alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek szervez gyógyító foglalkozásokat, az adományok az ő gyógyulásukat segítik.
December 16-án ötórás különkiadással jelentkeznek, ahol a csatorna műsorvezetői, Eszti és Marci igazi sztárparádéval és különleges újdonsággal várják a nézőket. Ünnepi hangulatra számíthat a néző, sőt, sosem látott produkciókkal készülnek a sztárok: a Vastag testvérek Varga Viktorral közösen adnak elő egy karácsonyi dalt. A BNF és Adri akusztikus verzióban éneklik el a Teleton hivatalos dalát, a Legyen egy ünnepet, SP pedig életében először, egy szál gitárral lép majd fel.

A Comet díjas, tapolcai születésű énekesnő, Tóth Gabi évről évre részt vesz a jótékonysági műsorban és adományával is hozzájárul a gyűjtéshez.

- A produkcióm mellett egy kisebb összeggel is támogatom az alapítványt. Azért szeretem ezt a jótékonysági akciót, mert biztos vagyok abban, hogy a segítség megfelelő helyre kerü. Feladatomnak tartom, hogy az ismertségemet arra használjam, hogy felhívjam a figyelmet az adományozás fontosságára.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!