Púder Nélkül

2010.02.22. 14:06

Cuki vagy ciki? Robbie Williams rózsaszín pizsamában pózolt

Robbie Williams (36) szívesen bújik rózsaszínbe. Aki ezt képtelen elhinni, annak íme a bizonyíték: egy fotó, amit az énekes saját maga hozott nyilvánosságra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Robbie Williams saját honlapján szerette volna méltóképp megköszönni rajongóinak eddigi támogatásukat, ezért úgy gondolta, egy rózsaszín kezeslábasban fotóztatja le magát.

A Brit Awards díjkiosztó napján Robbie visszautazott repülővel otthonába, Los Angelesbe - természetesen első osztályon. A fárasztó nap, a hosszú repülőút, de főként húsz éves munkássága arra késztette az énekest, hogy ebben a rószaszín kezeslábasban fényképezkedjen.

Mindezt rajongói kedvéért tette – a fénykép ott díszeleg honlapján a következő kísérőszöveggel: „Lehet-e jobb módja annak, mint egy nyolc fontos pizsamában ünnepelni egy díjat? Köszönet a támogatásotokért az elmúlt húsz évben!”

Ide kattintva megnézheti Robbie blogbejegyzését honlapján!

Robbie Williams ugyanis a 2010-es Brit Awards díjkiosztón különdíjban részesült a brit zenei élethez adott kiemelkedő hozzájárulásáért.

Nézze meg fellépésének egy részletét itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!