Rendőrségi

2015.06.21. 07:59

Lopás Szombathelyen, tiltott járművezetés Celldömölkön

Az elmúlt 24 órában történt.

Az egyik áruház biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. június 20-án Szombathelyen. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az 56 éves N. G. Erika és a 24 éves N. Angéla szombathelyi lakosok kozmetikai cikket akartak eltulajdonítani úgy, hogy arról az áruvédelmi eszközt eltávolították. A rendőrök a nőket előállították és kihallgatták. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A celldömölki rendőrök igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit 2015. június 20-án a Celldömölk és Kemeneskápolna közötti útszakaszon. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 63 éves S. Dezső kemeneskápolnai lakost a Sárvári Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították és – őrizetbe vétele mellett – vele szemben járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!