Sport

2009.02.13. 03:26

Harmadik a Pankasz gyermekcsapata

<b>Szombathely </b> - A Savaria-kupa mini és gyermek leány röplabdatornán összesen 24 csapat - köztük kilenc vasi - lépett pályára.

Horváth Erika

A mini korosztály 17 csapata között hat volt a vasi. A négy csoportból az A jelűben a Leon 1 a második, a Sportiskola 2 a negyedik lett. A B-ben a Sportiskola 1 a második, a Pankasz a negyedik, a C-ben a Sportiskola 3 szintén a negyedik, míg a D-ben a Leon 2 a harmadik helyen zárt. A helyosztók után két együttesünk került be a legjobb nyolc közé: a Sportiskola 1 a hetedik, a Leon 1 a nyolcadik helyen fejezte be a tornát, amit a Kalocsa együttese nyert meg a Sümeg és a Győr előtt. A vasi csapatok legjobbjainak Molnár Margarétát (Sportiskola 1), Végh Krisztinát (Leon 1), Bozzai Dórát (Leon 2), Szecsődi Barbarát (Sportiskola 2), Tóth Fannyt (Pankasz) és Kányási Petrát (Sportiskola 3) választották.

Még két különdíj talált gazdára: a Rajczy Imre Sportiskola legjobb mini játékosa Takács Dorothy, legjobb gyermekkorú röplabdása Suhaj Veronika lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!