Sport

2009.11.21. 03:29

Minden döntőben lesz delfines tornász

A Delfin SE SI-Pencom öt tornásza vehet részt a szombaton és vasárnap rendezendő 2009. évi mesterfokú bajnokságon.

Horváth Erika

Csütörtökön rendezték meg az I. osztályú tornász csapatbajnokság második fordulóját, ahol a Delfin SE SI-Pencom - Csillag Tünde, Tóth Boglárka, Rédl Roxána, Jelencsics Dorina, Szabó Dóra - összeállítású gárdája 201,3 ponttal második lett a Békéscsaba mögött, de az első, tavaszi forduló összesítésével 376,9 ponttal a harmadik helyen zárt a két volt szombathelyi tornászt, Gombás Laurát és Szabadfi Szilviát is soraiban tudó Postás SE (386,5) és a Békéscsaba (385,4) mögött.

Ezen a versenyen lehetett jogosultságot szerezni a szombaton és vasárnap esedékes mesterfokú bajnokságra, amelynek egyéni összetett versenyében 14-en, szerenkénti döntőiben nyolcan-nyolcan szerepelhetnek. A szombathelyieknek négy versenyzője - Csillag, Szabó, Rédl és Jelencsics - jutott be, s mutathatja be ma mind a négy szeren gyakorlatát (a két legfiatalabb versenyzőjük, Tóth Boglárka és Tóth Fanni 15-16.-ként a tartalékok.

A vasárnapi szerenkénti döntőkben ugráson Rédl, Csillag és Szabó, felemás korláton Jelencsics, Rédl és Szabó, gerendán Tóth Fanni, talajon Csillag és Jelencsics lesz a vasi résztvevő. (Mind a négy szeren delfines tornász az első számú tartalék.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!