Sport

2010.06.28. 02:28

Tornagyőztes Kék Sünik

Az U13-as korosztályban a körmendi Kék Sünik labdarúgó-csapatának sikerével zárult a szentgotthárdi megyei döntő.

Gergácz Zoltán

A megyei U13-as korosztályú labdarúgó-bajnokság két csoportjának első két helyezettje a Bajnokok Tornája keretében Szentgotthárdon mérkőzött meg a megyebajnoki címért. Az Északi-csoportból a Celldömölki VSE és a Haladás VSE, a Déli-csoportból a Joka Szentgotthárdi VSE és a körmendi Kék Sünik ULC AVIA kvalifikálta magát a négyes döntőbe. A nyitómérkőzésen (2x25 perc) a Kék Sünik 2:0-ra verte a CVSE gárdáját, míg a Joka Szentgotthárdi VSE 1:0-ra a Haladást. A bronztalálkozón a Haladás VSE gólzáporos, 6:2-es győzelmet aratott a CVSE ellen, míg a döntőben a Kék Sünik 2:0-ra verték az alapszakaszt nyerő szentgotthárdiakat.

A győztes csapat tagjai: Dedics Alex, Farkas Ádám, Gaál Dávid, Háder Adrián, Horváth Dominik, Horváth Patrik, Lakics János, Lénárt Zoltán, Makai Alex, Németh Kristóf, Sály Péter, Tompa Dániel, Tóth Benjamin, Tóth Dávid, Törő Tamás, Tutkovics Máté, Velekei László, edző: Kutasi Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!