Sport

2011.10.06. 02:27

Pannónia-ring: a 15. megyei diáksportnapot tartották

Ragyogó őszi időben rengeteg tanuló részvételével zajlott a XV. Batthyány Kupa megyei diáksportnap és aradi vértanúk emlékverseny a Pannónia-ringen.

Vastag Nándor

Autók és motorok helyett szerdán gyerekek vették birtokba a Pannónia-ring aszfaltját. A hagyományos, méltán népszerű rendezvényen a ragyogó napsütéses és meleg időnek is köszönhetően 19 általános iskola több mint 1300 tanulója vett részt.

Sok intézmény érkezett Szombathelyről, Sárvárról és Celldömölkről, valamint a környékről, de a megye távolabbi települései, így Kőszeg, Körmend és Csákánydoroszló is képviseltette magát.

Az ostffyasszonyfai általános iskola ünnepi műsora, majd a megnyitó után rögtön kezdődtek, és pontosan, zökkenőmentesen zajlottak a verse-nyek. A görkorcsolyázók a gokart pályán vitézkedtek, a futó- és kerékpárversenyeket a nagy pályán rendezték.

A korcsoportok 1-3. helyezettjei érmet, az első hat-hat diák oklevelet és ajándékcsomagot kapott. Népszerűnek bizonyultak a kísérő programok is, a kispályás foci, a kosarazás, a sportvetélkedő és a kerékpáros ügyességi vetélkedő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!