Sport

2012.10.08. 20:30

Hazai pályán bukott el Haladás VSE

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság 6. fordulójában az Admirál-HVSE szerencsétlen vereséget szenvedett el a sereghajtó, eddig nyeretlen Cső-Montage gárdájától.

Tóth Gábor

Admirál-Haladás VSE– Üllő FC Cső-Montage 5-6 (1- 4)

Szombathely, 500 néző, NB I-es futsalmérkőzés, vezette: Márton, Babos (Sztupák).

HVSE: Németh K. – Bagó, Kottán, Horváth P., Halmos. Csere: Joó, Egle, Jáger, Balikó, BOGYÓ, Koronczai. Edző: Horváth Levente.

Cső-Montage: WIMMER – Simon Á., Póta, Simon Zs., KRIZBAI. Csere: Takács, Mezőfalvi, Lantos, Magyar. Edző: Jávor István.

Gólszerzők: Horváth P. (7.), Jáger 2 (27., 38.), Bogyó 2 (36., 40.), ill. Simon Zs. 2 (5., 20.), Krizbai 3 (9., 31., 40), Magyar (15.).

Kiállítva: Kottán (9.), Joó (30.), ill. Póta (20.)

A kontrákra, védekezésre berendezkedő vendégek egy ellentámadásból korán vezetést szereztek (0-1). De Horváth Péter révén gyorsan egyenlített a HVSE (1-1). A 9. percben Kottán gólhelyzetben buktatta ellenfelét, amiért kiállította a játékvezető. A hatos vonaláról elvégzett szabadrúgás pedig gólra váltotta a Cső (1-2). Felbátorodtak a vendégek, kijöttek a szorításból – és egyre keményedett a csata. A harmadik és a negyedik vendéggól – utóbbi a félidő zárásaként – szintén kontrából esett (20. perc: 1-4). A szünetben a Cső futsalosát, a tavaly még az Admirált erősítő, verekedést kezdeményező Pótát kiállította a bíró. A második félidőt így emberelőnyben, és vészkapussal kezdte a Haladás. De az Üllő túlélte túlélte a nehéz perceket. És a folytatásban is foggal-körömmel óvta a kapuját. Mégis Jáger a 27. percben szépített (2-4). A hazaiak lendületét megtörte, hogy a 30. percben, második sárga lappal Joó is ki lett állítva... A Cső-Montage pedig góllal jól jött ki az emberelőnyből (2-5). A Haladás nem adta fel, 40 másodperccel a vége előtt Bogyó kiegyenlített (5-5). A csatát – 2 másodperccel lefújás előtt – a Cső-Montage kisbüntetőből szerzett gólja zárta. Három győztes meccs után kapott ki a Haladás, a szezonban először nyert a Cső. A helyzetek száma, a meccs képe alapján nem érdemelt vereséget az Admirál.

Horváth Levente: – Az első félidőt átaludtuk, amit az ellenfelünk kihasznált. A második félidőben visszajöttünk a meccsbe, de végül egy buta fegyelmezetlenség miatt elbuktunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!