Sport

2013.03.13. 18:35

Csütörtöktől Haladás-bérletcsere

A bérletesek ingyen új belépőket kapnak, míg a 10 éven aluliak és a 70 éven felüliek egyszeri díj ellenében juthatnak egy ingyenes belépésre jogosító plasztikkártyához.

Pum András

A Rohonci úti beléptetőrendszer a Siófok elleni tavaszi szezonnyitón debütált, ekkor még csak új napijegyeket árultak, a bérletesek, ingyenjegyesek a gépkocsibejárón keresztül léphettek be a stadionba. A szombati, Videoton elleni mérkőzés előtt viszont nekik is le kell cserélniük belépőiket, csak az újakkal juthatnak be a meccsre.

Csütörtökön 15 és 18 óra között a Rohonci úti 6-os pénztárnál lesz jegyelővétel, míg a Bartók Béla körúti vendégpénztárnál szintén 15-18-ig cserélik a bérleteket. Ugyanitt a 10 éven aluliak és 70 éven felüliek egyszeri, 500 forintos díj ellenében kapnak ingyenbelépőt a tavaszra. A klubnak ugyanis ennyibe került a plasztikkártya legyártatása.

Pénteken 10-17-ig a Rohonci úti 2-es pénztárnál lesz jegyelővétel, ugyanebben az időben pedig a vendégpénztárhoz mehetnek a bérletesek, valamint a 10 éven aluliak és 70 éven felüliek.

Szombaton 10 órától a 6-os pénztárnál lesz jegyelővétel, a bérletet cserélők, a 10 év alattiak,  és a 70 év felettiek pedig 10 és 11 óra között a vendégpénztárhoz menjenek ingyenes tikettekért. A 70 éven felülieknek örökre szól az ingyenbelépőjük, míg a 10 év alattiak alattiak számára értelemszerűen ennyi idős korukig vehetik igénybe  a kapott  plasztikkártyát.

A cseréhez a régi bérleket kell elvinni, egy ember társai bérletét is kicserélheti - nyilván ha előtte összegyűjti azokat.

Fontos tudni, hogy a bérleteseknek nem kell fizetniük a cseréért. A vezetők kérik, aki egyszerre több jegyet is vásárol a meccsre, az lehetőség szerint ezt elővételben tegye meg.

Akinek azonban nincs ideje már a cserére, az új ingyenjegyek beszerzésére, most kivételesen még változatlanul a nagykapun keresztül mehet a mérkőzésre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!