Sport

2013.10.26. 19:16

Kutyaiskolában a focisták

Dozmat – Andorka Péter két német juhászkutya céltáblája volt, a csatár megúszta a „támadást”. A Haladás-játékosok a dozmati kutyaiskola vendégei voltak.

Vas Népe

Csapatépítő programként a héten a dozmati kutyaiskolában jártak a Haladás-labdarúgók, valamint a szakmai stáb. A csatár Andorka Péteren (is) „letesztelték” a kutyákat.– Kellemes három órát töltöttünk a kutyaiskolában – mesélte Guzmics Richárd, a Haladás válogatott belső védője. – Üdítőkkel, süteményekkel és pörkölttel vártak bennünk. Kétszemélyes csoportokban kutyákkal kapcsolatos tesztet töltöttünk ki, majd bemutató következett. Ennek fénypontja volt, amikor Andorka Peti egy olyan maskarába bújt, amellyel a kutyákat szokták tesztelni.


Andorka Péter (középen) ezúttal nem a védőkkel, hanem két német juhász kutyával küzdött (Fotó: Ohr Tibor)


Petire két német juhászt úszítottak, természetesen csapattársunk a védőfelszerelésnek köszönhetően horzsolás nélkül megúszta az attrakciót. Pláne úgy, hogy a kutyák gazdáik vezényszavára egyik pillanatról a másikra otthagyták Petit. Bámulatos volt. Mint megtudtuk, az őrző-védő cégek és a rendőrség számára is képeznek ki kutyákat. – A labda is előkerült, a kutyák számára kitalált kör alakú akadályba célbarúgó versenyt rendeztünk. A csapatból Simon Ádám, a tulajdonosok közül az eseményt szervező Séllei Árpád is ide hozza kutyáit – korábban Halmosi Peti is járt itt –, és jómagam is rendszeres vendég vagyok. Hetente egyszer mindig eljövök, a kellemes környezet, az erdő közelsége és az, hogy olykor csak játszom amerikai bulldogommal, mindig kikapcsol, megnyugtat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!