Sport

2013.12.29. 16:30

A legjobb kispályások maradtak állva

Szombathely - Lezajlottak a csoportmeccsek a 28. Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-tornán a férfiak nyílt és az öregfiúk mezőnyében is. A legjobbak hétfőn, 9 órás kezdéssel az Arena Savariában folytatják a helyosztókkal.

Tóth Gábor

Mint arról már beszámoltunk, az öregfiúknál a nyolc nevező közül a Mihályi Pénzváltó, a Palace Póker Club, a Falco öregfiúk és a Sasfészek Kávézó Söröző jutott a legjobb négy közé.

A több neves játékost, remek gárdát felvonultató nyílt mezőny három napra elosztva meccselt. A 30 csapat hat csoportra osztva kezdte a küzdelmeket, minden ötösből a két legjobb jutott tovább.

Az 1. csoportból két rutinos gárda, a Petrovics Apartmanház Bük, és a Dél-Amerika Camel verekedte magát tovább. A 2. csoport csatározásait a veretes névsort (Rajos Gábor, Tóth Péter, Seper Ákos, Jáger Sándor, Tebeli György) felvonultató Palace Póker Club nyerte. Második helyre a főleg Király-futballistákat bevető, Sipos Norberttel megerősített Casablanca Café futott be. A 3. csoportban a papírformának megfelelően a tavalyi győztes Balogh Állvány FC Buntstift nyert. Az összeszokott társaságot erősíti három Haladás-futsalos is: Halmos Máté, Borsi Gergő, Horváth Péter. A végső győzelmre is esélyes Buntstift dolgát a például Halmosi Péter is csatába küldő Vulcano Energia próbálta megnehezíteni, végül másodikként jutott tovább. A 4. csoportban a főleg kőszegi játékosok alkotta Söröskupak-Kőszeg Autó nyert a csoportgyőztes a tavalyi megye I-es gólkirályt, Szolyák Tibort is a soraiban tudja. Második helyen a Steva Bük végzett. Az 5. csoportban a többek között két rutinos Haladás futsalossal, Gyurcsányi Zsolttal és Németh Péterrel megerősített Black Cab Pub bizonyult a legjobbnak. A második a zalai színeket képviselő Sasi Benz lett. A 6. csoportból ahogyan arról szombati számunkban beszámoltunk a Futer Kft. és a Kocsis Villanyász jutott tovább.

Jagodics Zoltán (középen, labdával) és csapata, a Falco öregfiúk az elődöntőben lép ismét pályára Fotó: Horváth Csaba

Eddig a HVSE munkacsarnoka adott otthont a tornának, ám az állva maradt csapatok hétfőn már az Arena Savariában lépnek pályára. A negyedik, utolsó nap 9 órakor kezdődik. A nyílt mezőnyből továbbjutott 12 csapat négy hármas csoportban folytatja.

A-csoport: Petrovics apartmanház, Casablanca, Balogh Állvány.

B-csoport: Dél-Amerika, Palace Póker, Vulcano.

C-csoport: Söröskupak, Sasi Benz, Futer.

D-csoport: Steva, Black Cab, Kocsis Villanyász.

A csoportmeccsek után 14 órakor rendezik az öregfiúk elődöntőit (Mihályi Sasfészek, Palace Falco). Majd (15.00) a középszakasz csoportgyőztesei játsszák az elődöntőket (A1 B1, C1 D1). Aztán következik az öregfiúk bronzmeccse (16.30), és a döntője (16.55). A nyílt mezőny bronzmérkőzését (A1-B1 vesztese C1-D1 vesztese) 17.30-kor, a fináléját (A1-B1 győztese C1-D1 győztese) pedig 17.55-kor rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!