Sport

2014.09.05. 15:50

A bajnok vendége a Viktória

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 3. fordulójában szombaton 17 órakor a Viktória-Trend Optika FC a bajnok és Magyar Kupa-győztes MTK vendége lesz.

Pum András

A fővárosiak bajnoki címvédőhöz méltóan kezdték a szezont, két legnagyobb riválisukat Astra 4-0, FTC 3-1 is elverték. A nemzetközi kupában is menetelnek, a Bajnokok Ligájában már a legjobb 32 között vannak. A Viktória az FTC elleni 5-1-es hazai vereséget követően a Feminához látogatott, ám mivel igazolásaik Szombathelyen maradtak, így a három pontot vélhetően 3-0-s gólkülönbséggel a hazaiak kapják. Döntés azonban még nem született.

- A héten igyekeztünk túllendülni a Femina elleni elmaradt meccs okozta sokkon, úgy érzem, ez sikerült - mondta Mitterstiller Csaba, a Viktória edzője. Elismerésre méltó az MTK hazai és nemzetközi szereplése, tudjuk, hogy a kék-fehér csapat a mérkőzés esélyese, amelynek nincs is igazán gyenge pontja hemzseg a válogatottaktól. Ennek ellenére szeretnénk megnehezíteni az MTK dolgát, amennyiben játékosaim legalább tudásuk 80 százalékát nyújtják, meglepetést is okozhatunk. Marsai sérüléssel, Csidei, Kiss Zsófia és Vörös betegséggel bajlódott a héten, de valamennyien játszhatnak. Manhart szervezetét egy egyelőre ismeretlen vírus támadta meg, legalább két hétig nem léphet pályára.

Összeállítás: Földes (Dömsödi) Kun, Ferencsik, Marsai, Vörös Szakonyi, Csidei, Harsányi, Magyarics Dénes, Széles.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!