Sport

2015.02.12. 16:20

Veréb István újra a birkózó szövetség elnökségében

Szombathely – A Haladás VSE birkózó szakosztályának vezetőedzője, Veréb István azon kevesek közé tartozik, akik újra bizalmat kaptak a vérátömlesztésen átesett Magyar Birkózó Szövetség elnökségében.

Unger Tamás

 

Fotó: Unger Tamás

Január 30-án új időszámítás kezdődött a Magyar Birkózó Szövetségben. A tisztújító közgyűlés új irányt jelölt ki, 23 év után búcsúzni kényszerült az elnöki poszttól dr. Hegedüs Csaba, helyére Németh Szilárdot választották meg. Újjáalakult a 21 tagú elnökség is, amelyből csupán hatan maradtak meg a régi testületből, plusz Bacsa Péter, aki az egyik – az ügyvezető – alelnök lett. A Haladás VSE vezetőedzője és a junior szabadfogású válogatott szakvezetője, Veréb Istvánnak már az előkészületek során is nagy respektje volt, hiszen a 74(!) elnökségitag-jelölt közül magasan a legtöbb jelölést kapta, szám szerint 69-et. És a szavazés során, elismerve szakmai munkáját, meg is kapta a közgyűléstől a bizalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!