Sziget

2008.08.13. 12:03

Lauren Harris mezítláb énekel

<strong>Sziget</strong> - Nyolc órakor pattant színpadra Lauren Harris, az Iron Maiden basszusgitárosának lánya. A kifejezés szó szerint értendő, a 24 éves filigrán énekesnő ugyanis rengeteget mozgott, s közben énekelte első albumának dalait.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Sziget nulladik napjának szenzációja, az Iron Maiden előtt Lauren Harris és zenekara melegíti be a közönséget. A fiatal énekesnőnek a napokban jelent meg első albuma, a Calm Before The Storm, amely nem a részben az Iron Maiden által teremtett brit heavy metal új hullámának jegyében született, hanem igazi, vérbeli rockzenét tartalmaz. A fekete hajú énekesnő ruházata már inkább emlékeztet arra, amit atyja zenekarának tagjai egykor hordtak, fekete passzos nadrágban és egy kereszt mintával díszített pólóban, de mezítláb énekelt. Zenekarának tagjai - Richie, a szőke gitáros, Randy Gregg, a fekete basszusgitáros és Tommy M.C. a festett hajú dobos - kinézetre egyszerre idézték a hard-rock legnépszerűbb korszakát és a glam-metal időszakát. Lauren Harris programja körülbelül fél órás lesz, s közben bizonyára elhangzik az a Natural Thing című szerzemény is, melyet annak idején a Michael Schenker - Phil Mogg - Pete Way szerzőhármas írt a U.F.O. zenekar számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!