Sziget

2008.08.12. 14:15

Magyar szabadalom

<strong>Sziget</strong> - Hatalmas húzás volt Gerendaitól két éve, hogy az akkori Sziget nulladik napján egy monstre koncert keretében felléptette az Illést. A magyar rock iránti tisztelet, és a negyven éves jubileum össznemzeti kórustábort hozott a Nagyszínpadnak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András



Tavaly már bejáratott programként következett az LGT, idén nyárra pedig már kétnaposra bővült a before-party. Tegnap, a Magyar Dal Napján minden idők legnagyobb házibuliját tartották a Hajógyári-szigeten, ma pedig az Iron Maiden tart közönségtalálkozót. Úgy tűnik tehát, jó megoldást talált a mester arra, hogy az egyébként problémás, sok bizonytalansággal nehezített vállalkozás új lendületet kapjon. A fesztivál miatt egyébként is felácsolt Nagyszínpadra hozott mega produkciók vélhetően sokkal kisebb rizikót és nagyobb hasznot hoznak, mint egy esőfelhős szerdai Sziget-nap. A kérdés csak az, eljutunk-e végül egy hatnapos (U2, Matallica, Bon Jovi, Sting, stb) koncertsorozatik - a fesztivál nélkül. Merthát az üzlet az üzlet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!