Szombathely

2016.06.01. 15:01

Súlyos baleset Szombathely közelében - Frissítve: meghalt az egyik sérült

Szombathely - Frontálisan ütközött egy teherautó és egy személyautó a 89-esen Szombathely közelében. Teljes szélességében lezárták az utat.

Bakos Ágnes

Hárman szorultak a roncsok közé: ketten a személyautóba, valamint a teherautó sofőrje.

A bálákat szállító kamion és a személykocsi a 89-es főúton rohant egymásba. A pótkocsis teherautó az árokba hajtott, a személyautó pedig felborult.

A sérültek állapotáról egyelőre nincs információ, a mentők a helyszínen vannak. A személyautóban egy kutyát is szállítottak, állatorvoshoz viszik.

FRISSÍTÉS, 17:19 - Meghalt az egyik sérült

A személyautó egyik utasa nem élte túl a karambolt, ami a 89-es főúton, Szombathely közelében történt. Pótkocsis teherautóval ütközött a személyautó, amelynek egyik utasa szörnyethalt.

Az autóban utazók közül egy ember súlyos, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett, egy ember pedig életét vesztette, a teherautó vezetője szintén súlyosan megsérült.

A műszaki mentés még tart a helyszínen, a 89-es főút érintett szakaszán továbbra sem lehet közlekedni. A forgalom a rendőrségi helyszínelés után indulhat majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!