Vasi foci

2010.04.01. 07:58

Eltörött Fabregas lába?

Cesc Fabregas, az Arsenal és a spanyol válogatott labdarúgója attól fél, hogy a szerdai Bajnokok Ligája-találkozón súlyos sérülést szenvedett, így klubja nem számíthat rá már ebben a szezonban, illetve a dél-afrikai világbajnokságról is lemarad.

MTI

- Nem vagyok jól. A vizsgálatokkal várnunk kell holnapig, egyelőre csak remélni merem, hogy ebben a szezonban még magamra ölthetem az Arsenal mezét - jelezte Fabregas. -  A legrosszabbtól tartok, szerintem eltört valamim. Nem hiszem, hogy jó hírek jönnek a vizsgálatokról, de azért reménykedem benne, hogy nincs nagy baj. Amikor elvégeztem a büntetőt, még erősnek éreztem magam, de mikor elindultam, hogy visszavigyem a kezdőkörbe a labdát, már nem tudtam járni. A lábközépcsontommal van a gond, a büntető előtt beszorult a lábam Puyol lábai közé és ott kaptam a rúgást - mondta Fabregas, aki hozzátette: a sérülésééig élvezte a meccset, csodálatos élmény volt a Barca ellen játszani és egész életében emlékezni fog erre az estére. 

Fabregas - aki sárga lapjai miatt semmiképpen sem szerepelhetne a BL-negyeddöntő jövő heti, barcelonai visszavágóján - már a kezdésnél sem volt teljesen egészséges, miután a hétvégi bajnokin térdsérülést szenvedett. A 22 éves futballista játékán ugyanakkor nem látszott, hogy problémája lenne, elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy csapat 0-2-ről egyenlített. A döntetlent érő büntető kiharcolása és értékesítése után azonban már járni is alig tudott, Arsene Wenger ennek ellenére már nem tudta lecserélni.

 

"A 11-esnél erős voltam, de miután kivettem a labdát a kapuból, már lépni se bírtam, annyira fájt a lábam" - kesergett Fabregas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!