Vasi foci

2010.04.12. 13:57

Sztoicskov szerint csak géppisztollyal lehet megállítani Messit

Hriszto Sztoicskov, korábbi bolgár válogatott futballista szerint a védőknek gépfegyverre lenne szükségük ahhoz, hogy megállítsák az FC Barcelona kirobbanó formában játszó argentin aranylabdását, Lionel Messit.

MTI

"Egyszer azt mondták, engem csak pisztollyal lehetne megállítani, nos úgy gondolom, manapság egy gépfegyverre lenne szükség ahhoz, hogy szerelni tudják Messit" - nyilatkozta a Barca egykori támadója a bolgár Trud című napilap hétfői számában.
 

A 44 éves Sztoicskov kitért a szombati El Clásicóra is, amelyet a Barcelona Messi és Pedro góljaival 2-0-ra nyert meg a Real Madrid vendégeként.

"Mit is mondhatnék erről a meccsről? Az egyik gárda játékosai úgy szaladgáltak a pályán, mint a szamarak, a másik együttes pedig futballozott - fogalmazott 1994 Aranylabdása. - A pénz nem minden, láthattuk, hogy a Real többszáz millió eurót érő labdarúgói egyetlen gólt sem tudtak szerezni."

 

A bolgár válogatott 1994-ben az elődöntőig jutott Sztoicskov vezetésével, aki a 90-es évek elején sorozatban négy spanyol bajnoki címet nyert a Barcelonával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!