22°
26°
16°

A V. Vas Népe Állásbörze hírei

Ilyen volt az V. Vas Népe Állásbörze (Frissítve, Videók)
A Vas Népe Állásbörze immáron ötödik alkalommal várt minden érdeklődőt április 30.-án. Az eseménynek az Agora – Szombathelyi Kulturális Központ adott otthont.
Vas Népe állásbörze: Gyesről visszatérők, 55 év felettiek, váltáson gondolkodók
VN-RENDEZVÉNY Nagy mozgás van a munkaerőpiacon. Körbenéztünk: rengeteg és változatos lehetőséget kínáltak az állásbörze kiállítói megyeszerte. Látogatókat is megszólítottunk.
Harangozó Bertalan: A munkaerőhiány komoly kihívás
A foglalkoztatáspolitika legfőbb kihívása a munkaerőhiány, valamint a kereslet és kínálat között mutatkozó időnkénti meg nem felelés, ami a területi egyenlőtlenség mellett a munkát keresők képzettségéből, tapasztalatából is adódhat – Harangozó Bertalan kormánymegbízott értékelt.
Vas Népe állásbörze: Vannak álláskeresők, rejtett tartalékok
Ötödik alkalommal rendezte meg állásbörzéjét a Vas Népe. Az esemény mára a megyeszékhely egyik legnagyobb munkaerőpiaci fórumává, fontos eseménnyé vált.
Ilyen volt a IV. Vas Népe Állásbörze
November 6-án immár negyedik alkalommal várt minden érdeklődőt a Vas Népe Állásbörze, melynek a Agora – Szombathelyi Kulturális Központ adott otthont.
Április 30-án Vas Népe-állásbörze a sportházban
Betöltené a nyitott pozíciót? Erősítené munkáltatói márkáját? Ezek egyik legjobb terepe az állásbörze. Minden partnerünknek mást adott korábbi négy hasonló rendezvényünk, másképp járult hozzá sikeres toborzásukhoz. Április 30-án az Önök cégét is várjuk kiállítónk közé!
V. Vas Népe Állásbörze – munkáltatók és állás lehetőségek egy helyen!
Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Vas Népe Állásbörze a megyeszékhely egyik legnagyobb munkaerőpiaci fóruma, ami a munkavállalók és a munkáltatók, vállalkozások számára is fontos esemény.

A V. Vas Népe Állásbörze kiállítói

Stabil munkahelyeket kínál a Praktiker
Családias légkör, változatos munka, tervezhető munkaidő – a Praktiker munkavállalói ilyennek látják munkahelyüket. Az magyar tulajdonban lévő barkácslánc tovább bővíti elkötelezett csapatát.
Legyél te is a Flex csapatának új tagja
Vezető Sketch-to-Scale® vállalatként az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket összekapcsoló intelligens termékeket tervezünk és gyártunk, több mint 30 országban 200 000 főt foglalkoztatunk.
Autoliv – Csatlakozz hozzánk…
Az Autolivnél – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportjánál – mindennap a jövőképünket éljük meg, amikor olyan innovatív gépjármű utasvédelmi termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyek csökkentik a közlekedési balesetek számát és azok következményeit.
Swiss Post Solutions
A Swiss Post Solutions (SPS) vezető szolgáltató az üzleti folyamatok, valamint a dokumentum-feldolgozással kapcsolatos innovatív szolgáltatások terén.
PACCOR Packaging Solutions
Miért válaszd a MÁV-csoportot?
A mi álláskínálatunk a Te lehetőséged!
A Nestlé Purina a 150 éves Nestlé cégcsoport legnagyobb európai állateledel gyártó központja. Folyamatos beruházásainknak köszönhetően bővítjük csapatunkat.
A Sága egyre többet ad!
Folyamatosan emeli a béreket a sárvári Sága Foods.
CPL Integrated Services – egy igazán szerethető munkahely
Egyre népszerűbb a vállalatok körében, hogy jól csengő, jobbnál jobb feltételeket kínáló ígéretekkel próbálják megszerezni és magukhoz csábítani a munkavállalókat.
Aptiv Services Hungary Kft.
Globális technológiai vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és összekapcsolt megoldásokat fejleszt a mobilitás jövőjének megteremtése érdekében.
Humánia HRS Group Zrt.
ADA Hungária Bútorgyár Kft.
Az ADA Hungária Bútorgyár Kft. és az ADA Nova Kft. a hazai bútoripar legfontosabb szereplői közé tartoznak. A társaságok egyaránt az osztrák ADA konszern tagjai, a stabil piaci és pénzügyi pozíciókkal rendelkező ADA Möbelwerke Holding AG. 100%-os tulajdonában álló leányvállalatai.
PNH Kft. – Vasvár
A prémium késztermékeket gyártó VASVÁRI PNH Kft egy folyamatosan fejlődő, osztrák tulajdonú és irányítású fémipari cég, mely Nyugat Európa piacvezető partnereit szolgálja ki széles termékskálán mozgó kínálatával.
Jelentkezz hozzánk, légy tagja Te is az ÉNYKK-nak!
Tudod, hogy mire gondolok, ha azt mondom ÉNYKK? Milyen cég? Mit kell tudni róla?
Munkaügyi kérdésed van? Segít a Jobtain!

A IV. Vas Népe Állásbörze kiállítói

Állások, munkalehetőségek, munkáltatók egy helyen!
Negyedik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen, ami a munkavállalók és a munkáltatók, vállalkozások számára egyaránt hasznos segítség.
Hét faluban egy álláskereső sincs, 19 faluban csak egy-egy
Nem változott jelentősen a Vas megyei munkanélküliségi helyzet az első őszi hónap végére sem havi, sem éves összevetésben, tízéves viszonylatban viszont érdekes a megyei mutató. Hét nullás falu van a legfrissebb összegzésben, és Vas megyében 19 olyan község van, amelyekben csak egyegy álláskeresőt tart nyilván a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat.
Jöjjön és nyerjen rendezvényünkön!
Látogasson ki a Vas Népe november 6-i munkaerő- és az oktatási kínálat fórumára az Agora – Szombathelyi Kulturális Központba.
A SPAR mint munkahely – Miért érdemes a SPAR-nál dolgozni?
EON
Aptiv Services Hungary Kft.
Ha hivatást is szeretnél, nem csak egy munkát, jelentkezz hozzánk! Legyél Te a jövő postása!
Nestlé Hungária Kft.
A FŐKEFE 64 új munkatársat keres a megyében
Kiállítók jelentkezését várjuk a 4. Vas Népe-állásbörzére
Bemutathatják vállalatukat, felmérhetik az álláskeresők igényeit, egyben a kapcsolatépítés, a toborzás és az arculatépítés színtere is lesz a 4. Vas Népe-állásbörze.
A brandépítés lehetőségét is kínálja lapunk álláspiaci fóruma
Kíváncsiak voltunk, hogyan készülnek partnereink a Vas Népe-állásbörzére, íme a válaszaik.
IV. Vas Népe Állásbörze – Nyereményjátékokkal is készülünk!
Plusz információt szerezhet a cégekről, felhívhatja magára a HR-szakemberek figyelmét, ezáltal növelheti elhelyezkedésének esélyeit, ha kilátogat a 4. Vas Népe Állásbörzére. Kiállítók jelentkezését is várjuk.
MAM-Hungária Kft.
CPL Integrated Services – Minőség és mennyiség, kölcsönösen
Jelentkezz hozzánk, légy Te is tagja az ÉNYKK-nak!
ADA Hungária Bútorgyár Kft.

A III. Vas Népe Állásbörze hírei

III. VAS NÉPE Állásbörze: bárki találhat munkát
Harmadik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. A kiállítói helyek mind elkeltek: 31 standnál összesen több száz kiadó álláshellyel várják május 3-án leendő munkatársaikat a cégek. 10 órától 17 óráig kereshetik fel a munkáltatók képviselőit, ha kilátogatnak a sportházba
Kezdje velünk a májust a III. Vas Népe állásbörzéjén!
Munkaadóknak, munkavállalóknak egyaránt hasznos lehet az állásbörze. Találja meg velünk álmai állását!
Humánia HRS Group Zrt is részt vesz a Vas Népe Állásbörzén
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.
Ne feledjük, hogy a sikeres bemutatkozás alapos felkészülést igényel!
Az állásbörzékre, mintha megbeszélt állásinterjúra mennénk, érdemes felkészülten érkezni. Alapkövetelmény, hogy előzetesen tájékozódjunk az érdekesnek tűnő vállalatokról, a meghirdetett pozíciókról.
Wewalka Kft. is várja az érdeklődőket a III. Vas Népe Állásbörzéjén
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.
Harmadik alkalommal vár a III. Vas Népe Állásbörze
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.
Az AKE Hungária Kft standjánál is lehet jelentkezni a III. Vas Népe állásbörzén
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.

A III. Vas Népe Állásbörze kiállítói