14°
25°
13°

A V. Vas Népe Állásbörze hírei

V. Vas Népe Állásbörze – munkáltatók és állás lehetőségek egy helyen!
Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Vas Népe Állásbörze a megyeszékhely egyik legnagyobb munkaerőpiaci fóruma, ami a munkavállalók és a munkáltatók, vállalkozások számára is fontos esemény.
Április 30-án Vas Népe-állásbörze a sportházban
Betöltené a nyitott pozíciót? Erősítené munkáltatói márkáját? Ezek egyik legjobb terepe az állásbörze. Minden partnerünknek mást adott korábbi négy hasonló rendezvényünk, másképp járult hozzá sikeres toborzásukhoz. Április 30-án az Önök cégét is várjuk kiállítónk közé!
Ilyen volt a IV. Vas Népe Állásbörze
November 6-án immár negyedik alkalommal várt minden érdeklődőt a Vas Népe Állásbörze, melynek a Agora – Szombathelyi Kulturális Központ adott otthont.
Idén a vállalkozások kétharmada tervez valamilyen fejlesztést
Az előző negyedévi megingást követően megugrott a kkv-k beruházási hajlandósága, jelenleg a cégek 78 százaléka tervez valamilyen fejlesztést, derül ki a K&H kkv-bizalmi index legutóbbi adataiból. A célokat tekintve soha ennyien nem készültek még a gépek, berendezések beszerzésére, megelőzve ezzel a sokáig élen álló informatikai fejlesztéseket.

A V. Vas Népe Állásbörze kiállítói

Stabil munkahelyeket kínál a Praktiker
Családias légkör, változatos munka, tervezhető munkaidő – a Praktiker munkavállalói ilyennek látják munkahelyüket. Az magyar tulajdonban lévő barkácslánc tovább bővíti elkötelezett csapatát.
Legyél te is a Flex csapatának új tagja
Vezető Sketch-to-Scale® vállalatként az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket összekapcsoló intelligens termékeket tervezünk és gyártunk, több mint 30 országban 200 000 főt foglalkoztatunk.
Autoliv – Csatlakozz hozzánk…
Az Autolivnél – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportjánál – mindennap a jövőképünket éljük meg, amikor olyan innovatív gépjármű utasvédelmi termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyek csökkentik a közlekedési balesetek számát és azok következményeit.
Swiss Post Solutions
A Swiss Post Solutions (SPS) vezető szolgáltató az üzleti folyamatok, valamint a dokumentum-feldolgozással kapcsolatos innovatív szolgáltatások terén.
Miért válaszd a MÁV-csoportot?
A mi álláskínálatunk a Te lehetőséged!
A Nestlé Purina a 150 éves Nestlé cégcsoport legnagyobb európai állateledel gyártó központja. Folyamatos beruházásainknak köszönhetően bővítjük csapatunkat.
A Sága egyre többet ad!
Folyamatosan emeli a béreket a sárvári Sága Foods.
CPL Integrated Services – egy igazán szerethető munkahely
Egyre népszerűbb a vállalatok körében, hogy jól csengő, jobbnál jobb feltételeket kínáló ígéretekkel próbálják megszerezni és magukhoz csábítani a munkavállalókat.
Humánia HRS Group Zrt.
ADA Hungária Bútorgyár Kft.
Az ADA Hungária Bútorgyár Kft. és az ADA Nova Kft. a hazai bútoripar legfontosabb szereplői közé tartoznak. A társaságok egyaránt az osztrák ADA konszern tagjai, a stabil piaci és pénzügyi pozíciókkal rendelkező ADA Möbelwerke Holding AG. 100%-os tulajdonában álló leányvállalatai.
PNH Kft. – Vasvár
A prémium késztermékeket gyártó VASVÁRI PNH Kft egy folyamatosan fejlődő, osztrák tulajdonú és irányítású fémipari cég, mely Nyugat Európa piacvezető partnereit szolgálja ki széles termékskálán mozgó kínálatával.

A IV. Vas Népe Állásbörze kiállítói

Állások, munkalehetőségek, munkáltatók egy helyen!
Negyedik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen, ami a munkavállalók és a munkáltatók, vállalkozások számára egyaránt hasznos segítség.
Hét faluban egy álláskereső sincs, 19 faluban csak egy-egy
Nem változott jelentősen a Vas megyei munkanélküliségi helyzet az első őszi hónap végére sem havi, sem éves összevetésben, tízéves viszonylatban viszont érdekes a megyei mutató. Hét nullás falu van a legfrissebb összegzésben, és Vas megyében 19 olyan község van, amelyekben csak egyegy álláskeresőt tart nyilván a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat.
Jöjjön és nyerjen rendezvényünkön!
Látogasson ki a Vas Népe november 6-i munkaerő- és az oktatási kínálat fórumára az Agora – Szombathelyi Kulturális Központba.
A SPAR mint munkahely – Miért érdemes a SPAR-nál dolgozni?
EON
Aptiv Services Hungary Kft.
Ha hivatást is szeretnél, nem csak egy munkát, jelentkezz hozzánk! Legyél Te a jövő postása!
Nestlé Hungária Kft.
A FŐKEFE 64 új munkatársat keres a megyében
Kiállítók jelentkezését várjuk a 4. Vas Népe-állásbörzére
Bemutathatják vállalatukat, felmérhetik az álláskeresők igényeit, egyben a kapcsolatépítés, a toborzás és az arculatépítés színtere is lesz a 4. Vas Népe-állásbörze.
A brandépítés lehetőségét is kínálja lapunk álláspiaci fóruma
Kíváncsiak voltunk, hogyan készülnek partnereink a Vas Népe-állásbörzére, íme a válaszaik.
IV. Vas Népe Állásbörze – Nyereményjátékokkal is készülünk!
Plusz információt szerezhet a cégekről, felhívhatja magára a HR-szakemberek figyelmét, ezáltal növelheti elhelyezkedésének esélyeit, ha kilátogat a 4. Vas Népe Állásbörzére. Kiállítók jelentkezését is várjuk.
MAM-Hungária Kft.
CPL Integrated Services – Minőség és mennyiség, kölcsönösen
Jelentkezz hozzánk, légy Te is tagja az ÉNYKK-nak!
ADA Hungária Bútorgyár Kft.

A III. Vas Népe Állásbörze hírei

III. VAS NÉPE Állásbörze: bárki találhat munkát
Harmadik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. A kiállítói helyek mind elkeltek: 31 standnál összesen több száz kiadó álláshellyel várják május 3-án leendő munkatársaikat a cégek. 10 órától 17 óráig kereshetik fel a munkáltatók képviselőit, ha kilátogatnak a sportházba
Kezdje velünk a májust a III. Vas Népe állásbörzéjén!
Munkaadóknak, munkavállalóknak egyaránt hasznos lehet az állásbörze. Találja meg velünk álmai állását!
Humánia HRS Group Zrt is részt vesz a Vas Népe Állásbörzén
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.
Ne feledjük, hogy a sikeres bemutatkozás alapos felkészülést igényel!
Az állásbörzékre, mintha megbeszélt állásinterjúra mennénk, érdemes felkészülten érkezni. Alapkövetelmény, hogy előzetesen tájékozódjunk az érdekesnek tűnő vállalatokról, a meghirdetett pozíciókról.
Wewalka Kft. is várja az érdeklődőket a III. Vas Népe Állásbörzéjén
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.
Harmadik alkalommal vár a III. Vas Népe Állásbörze
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.
Az AKE Hungária Kft standjánál is lehet jelentkezni a III. Vas Népe állásbörzén
Harmadszorra szervez a Vas Népe állásbörzét Szombathelyen. Május 3-án 10 órától 17 óráig várunk minden érdeklődőt az Agora – Művelődési és Sportházba.

A III. Vas Népe Állásbörze kiállítói