baleset

2020.12.16. 16:15

Az őt előző járműnek ütközött, majd elhajtott a helyszínről egy autós a 84-es úton (Frissítve)

Furcsa baleset történt a 84-es úton szerdán.

Horváth Balázs

20201216 Baleset, ütközött és elhajtott a helyszínről Gérce Horváth Istvánné, HI, Vas Népe

Fotó: Horváth Istvánné

Frissítés:

17.06

Kérdéseinkre a Vas Megyei Rendőrkapitányság nem adott választ, csupán szűkszavúan annyit közöltek, hogy „Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Sárvári Rendőrkapitányság.”

16.00

Egy Nissan haladt Sárvár irányába a 84-es úton, és a mögötte haladó teherautó vezetője szerint többször is jobbra-balra indexelt a sofőr. A teherautó vezetője később elkezdte előzni a Nissant, amikor az ismeretlen okból a teherautó oldalának ütközött.

Fotó: Horváth Istvánné

A teherautó megállt, de a Nissant vezető nő továbbhajtott. Később Sárvár-Hegyközség közelében autósok állították meg a személyautót, mivel a jármű nem csak összetört a balesetben, de defektet is kapott és kitört a kerék is, így a jármű a felnin haladt. A szemtanúk értesítették a rendőrséget, majd a balesetet okozó nőt a mentők kórházba szállították.

Fotó: Horváth Istvánné

Mivel több kérdésünk is felmerült az esettel kapcsolatban, feltettük ezeket a rendőrségnek, hogy ittasság vagy bódultság játszott-e közre a balesetben, vagy esetleg egészségügyi probléma miatt történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!