Baleset

2022.01.07. 15:28

Három autó ütközött Szombathely határában

Pénteken kora délután baleset történt Szombathely határában, a Csaba út és a 86-os főút várost elkerülő szakaszának kereszteződésében. Információink szerint egy Volkswagen személyautó kanyarodott ki a Csaba útról úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget a védett úton érkező személyautónak. A Volkswagen egy Volvoval ütközött, a balesetben egy harmadik autó is megrongálódott.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A szombathelyi Csaba út és a 86-os főút várost elkerülő szakaszának kereszteződésében nagyon sok baleset történik, több halálos és súlyos sérüléssel járó ütközés is történt már. Már többször is felvetettük, hogy a nagy forgalom miatt szinte minden időszakban életveszélyes balra kanyarodni a Csaba útról, ezért érthetetlen, hogy miért nem tiltják meg innét a balra kanyarodást, miközben ez az autósoknak szinte semmiféle kitérővel nem járna, hiszen a Vépi út felé az elkerülő úttal párhuzamosan nagyon egyszerűen el lehet jutni a Vépi úti körforgalom felé, ahol sokkal biztonságosabban be lehet csatlakozni az elkerülő út forgalmába.

Fotó: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!