Z-Generáció

2015.07.15. 18:38

Hanna megmondja - Mit csinálj, ha unod a nyarat?

Július van, pontosan a nyár közepe. És mivel nyári szünet van, és nincs suli, valamivel el kell foglalnunk magunkat, hogy ne haljunk bele az unalomba... Itt van az én néhány tippen arról, hogy miként töltsd el a nyári szünetet. Ez a cikk azoknak szól, akik nincsenek egész nyáron táborban.

Mehlhoffer Hanna

1. Barátkozz! Egy régebbi cikkemben arról írtam, hogy milyen egy jó, és egy rossz barát. Nos, ha olvastad, akkor akár a cikk alapján is „tájékozódhatsz" a barátok között. Ismerj meg minél több embert a nyár folyamán, vagy lógj a már meglévő barátaiddal. Rengeteg dolgot tudtok együtt csinálni. Akár együtt is mehettek egy programra!

2. Lazíts! Mindenki tudja, hogy a nyár általában a pihenésről szól! Mindenkinek mást jelent a lazítás. Olvasás, tévénézés, számítógépezés, vagy éppen egy napközben lévő kis szundi csodát tehet az emberrel! Szerintem ezeket a dolgokat a " sok nagy program után pihenőnapokon" csináld.

3. Bulizz! Mindegy mennyi idős vagy, bulizni minden korosztály tud (persze a maga módján :D)! A nyár a bulizásról is szól! Mire vársz még! Oszd ki a meghívókat, csinálj kaját, zenét, dekorációt...és kezdődhet is! Persze menj el más buljára is, ha meghív! Tipp: Egy bárban vagy kávézóban is tarthatsz egy baráti találkozót! Valamilyen szinten ez is buli, és nem kell a dekorációval, meg az összes többi dologgal foglakoznod! ;)

4. Tölts minél több időt a családoddal! A nyári szünet kiváló alkalom arra, hogy együtt lehessetek! Ez nem azt jelenti, hogy mást nem csinálhatsz, és éjjel-nappal velük kell lenned! De azért egy kis időt tölts velük is! Menjetek együtt programra, tarts anya-lánya/apa-fia napot! Egy héten párszor csináld meg, mert ősszel már nem tudtok ennyit együtt lenni!

Írjátok meg, ha van még ötletetek, miként lehet eltölteni a nyarat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!