12,5 milliárdos ékszerrablás Londonban - videóval

London - Nagy-Britannia történetének második legnagyobb értékű rablását hajtotta végre két jól öltözött férfi augusztus 6-án, a rendőrség viszont csak augusztus 11-én közölte a térfigyelő kamerák képeit.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nagy-Britannia történetének második legnagyobb értékű rablását hajtotta végre két jól öltözött fegyveres férfi, akik közel 40 millió font (12,5 milliárd forint) értékben raboltak ékszereket a London előkelő negyedében található Graff ékszerboltból.

A rendőrség a két rablóról a térfigyelő kamerák által rögzített felvételeket augusztus 11-én tette közzé. A rendőrség azt is közölte, hogy a két rabló lőfegyverrel fenyegette meg az üzlet dolgozóit, majd a rablás után leadtak egy lövést a boltban. Az egyik alkalmazattat kirángatták az utcára, ott is leadtak egy lövést, majd egy sötétkék BMW-vel menekültek el a helyszínről. A rablás során senki sem sérült meg.



A kék BMW jól látszik a felvételeken, a piros autó mögött parkol - (a térfigyelő kamera felvételei és amatőr felvétel)


A kék BMW-t később egy ezüstszínű Mercedesre cserélték, majd abból egy fekete Ford Galaxy-ba vagy Volkswagen Sharan-ba szálltak át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!