A skeetes Bokor Bálint az ötödik világbajnokságára utazik

Maribor - Már javában tart a koronglövő világbajnokság Szlovéniában. A magyar válogatott tagjaként a vasi skeetes Bokor Bálint ma utazik a verseny színhelyére.

Vas Népe

- Mivel az Európa-bajnokság nem volt túl régen, most nem volt olyan erős a felkészülésem. Inkább arra figyeltem, hogy megtartsam a formámat, ami megmaradt az Eb-ről - kezdte Bokor Bálint, majd kitért a célokra is. - Az eszéki kontinensviadalhoz hasonlóan a világbajnokságon is szeretnék a rangsor első harmadában végezni. Miután nagyon sűrű a mezőny, ehhez legalább olyan teljesítményre lesz szükségem, mint legutóbb, de azért szeretnék egy-két koronggal többet lőni. Az eddigi négy világbajnokságon, amin részt vettem, a középmezőnyben végeztem, most feljebb lépnék.

Bokor ma este utazik a verseny színhelyére Mariborba, majd pénteken már edzésen lőheti be magát. Az éles megmérettetés szombaton és vasárnap az alapversenyekkel kezdődik a szombathelyi sportlövő számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!