Sikeres projekteknél vizitált az államtitkár

Őriszentpéter - Az uniós pályázati projektek sorsát figyelemmel kísérik a kormányzat tagjai: tegnap az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára járt az Őrség központjában.

Angyal László

A politikus rámutatott: a kormány erőfeszítései révén kezd felfutni az építőipar, mint ahogyan ezt a statisztikai számok is mutatják. Az államtitkár hozzátette: a kormány tagjai járják az országot, személyes tapasztalatokat szereznek arról, miként valósultak meg, hogyan működnek az uniós pályázati projektek.

Szabó Lajos arra hívta fel a figyelmet, hogy az őriszentpéteriek pályázatai sorra nyernek. Egyebek között annak is köszönhető, hogy a város, a kistérség vezetői folyamatos kapcsolatban állnak a döntéshozókkal.

Őr Zoltán polgármester imponáló adatokat ismertetett. A polgármesteri hivatal felújítására, kistérségi közigazgatási központ kialakítására 50 milliót, a hivatal szervezeti és működési rendjének korszerűsítésére 13 milliót, az egészségház megépítésére 60 millió forintot, kompetencia alapú nevelési programra 46 milliót, buszöblök, buszvárók létesítésére 39 milliót nyertek pályázat útján. Időben startoltunk, nem nagy léptékben gondolkodunk, ez lehet a titka a sikereinknek , summázta az elöljáró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!