Elfogták a tompai hármasgyilkost

Egy 29 éves kelebiai férfi ölt meg három embert két hete egy Tompa melletti lovastanyán. Beismerő vallomást tett.

MTI

Elfogtak egy 29 éves kelebiai férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a tompai hármasgyilkosság elkövetésével; a hétfőn elfogott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését - közölte az MTI-vel a rendőrség kedden.

A bűncselekmény felderítésére létrehozott nyomozócsoport, a tompai hármas emberölési ügyben, több emberen, védekezés képtelen személlyel szemben elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatott ki egy kelebiai férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.   

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette.
   
November 4-én Tompán egy lovaspanziónak épített fogadóban holtan találta 65 éves édesapját a lánya. A kiérkező háziorvos az elhunyton bántalmazásra utaló nyomokat talált, ezért értesítette a rendőrséget. A helyszíni szemlén az egyik melléképületben, egy személygépkocsi csomagtartójában megtalálták az elhunyt férfi 61 éves feleségének és másik, 41 éves lányának holttestét is, rajtuk szintén bántalmazásra utaló nyomokat találtak.
   
A bűncselekmény felderítésére alakult nyomozócsoport vasárnap fejezte be a helyszínelést.
   
A hármasgyilkosság felderítéséről kedden Kecskeméten sajtótájékoztatón számolnak be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!