Szépségverseny: a márciusi jelöltekkel randiztunk (képgalériával)

A csinos márciusi jelölteken kívül a korábbi hónap nyertesei is eljöttek pénteken este lapunk szépségversenyének újabb közönségtalálkozójára a szombathelyi Bánya Caféba.

Takács Gábor

Pénteken délután három órakor még Budapesten volt, hazafelé beugrott a családhoz Jánosházára, majd este hét órakor már Bartók Zoltán műsorvezető kérdéseire válaszolt a Bánya Caféban Berta Anett.

Február szépe nemzetközi üzleti főiskolán PR-marketing szakon tanul, mellette a szakmai gyakorlatát egy neves szállodában tölti. - Jelenleg a tanulás, munka és a diploma megszerzése a legfontosabb. Jó lenne majd külföldön, Olaszországban vagy Ausztriában dolgozni - emelte ki Anett, majd átadta a színpadot a márciusi hónap versenyzőinek.

Először a tizenkilenc éves Bozi Vivien mutatkozott be, a szombathelyi Kereskedelmi Szakközépiskola végzőse, Győrben szeretne továbbtanulni. Érdekli a szépségipar, több esküvő kiállításon is fellépett, itt figyelt fel rá egy fotós, aki készített róla egy portfóliót.

Bozzay Dóra nyolc évig hipp-hoppot táncolt Viviennel, mivel a tanáruk elköltözött, így fájó szívvel hagyták abba társaival a sportot. Az utóbbi időben így ikonfestéssel tölti a szabadidejét. A Premontrei gimnázium 11. osztályába jár, érettségi után Pécsi Tudományegyetem csecsemőgondozó szakképzésén szeretné folytatni a tanulmányait.

A kemenespálfai Szatmári Réka fényképe a tizennyolcadik születésnapján jelent meg a Vas Népe hátsó oldalán, ennél szebb ajándékra gondolni sem mert. Jelenleg Pápán tanul, ha végez a sulival, később belekóstolna a szépségiparba is.

A második sorozatunk januári nyertese, Simon Mária már gőzerővel készül az érettségire. Szabó Gábor jóvoltából túl van a fotózáson, amit nagyon élvezett.
December szépe, Grebenár Klaudia elsőéves a Corvinus egyetem turizmus-vendéglátás szakán, elmesélte, hogy a vizsgái jól sikerültek, a közeljövőben a német szakmai nyelvvizsgát szeretné letenni.

Moldován Arabella novemberben kapta a legtöbb szavazatot olvasóinktól, webgazdaságot tanul, a photoshopolás különösen érdekli. Tervezi, hogy nyáron valamelyik zenei fesztiválra ellátogat a barátaival.

Augusztus szépével, Gáncs Laurával eddig az összes közönségtalálkozónkra eljött, a Szent-Györgyi Albert Középiskola testnevelés tagozatos tanulója rövidnek tartotta a tavaszi szünetet, de a bulizás így is belefért.

A Vas Népe szépségverseny első sorozatának december szépe, Vágvölgyi Gabriella is eljött a találkozóra. - Három hete jöttem haza Ausztriából, egy síterepen dolgoztam pincérként. Itthon egy fitness-teremben leszek dzsúdóedző, óvodásokkal ismertetem meg a sport szépségét - tudtuk meg Gabriellától.

A Bánya Caféban most is ott volt Bertáné Varga Tímea, az Oriflame szépség tanácsadója, aki minden jelentkezőnek ajándékcsomagot ajánlott fel.

Itt megtekintheti a közönségtalálkozón készült képgalériánkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!