Június szépe, Osztrosits Katalin négy éve modellkedik

Lapunk szépségversenyének júniusi győztese Osztrosits Katalin lett. A toronyi lány tanul és dolgozik is, mellette pedig westie-jével, Tappanccsal tölti idejét.

Bajdó Bettina

A húszéves Osztrosits Katalin Szombathelyen született, s gyerekkora óta Toronyban él szüleivel egy családi házban. Korábban versenyszerűen kosarazott és jazz-balettozott, ám a tanulás miatt kénytelen volt feladni a rendszeres sportot.

- Sok időt töltök a tanulással, s emellett dolgozom is az ausztriai cégünkben - meséli Katalin. - Kevés szabadidőm van, ezért nincs is hobbim, az üres óráimat  próbálom a barátaimmal és a családommal tölteni. Szeretek moziba járni, szinte minden műfajban vannak kedvenc filmjeim. Szívesen nézek régi filmeket is, ám ha horror megy a tévében, akkor rögtön a távirányító után nyúlok. Nincs kedvenc színészem, színésznőm, általában azokat a művészeket szeretem, akiknek van stílusuk és kisugárzásuk.  -

Június szépe elárulja, hogy a nyarat pihenéssel és nyaralással töltötte, Magyarország legszebb tájait is megnézte az elmúlt hónapokban. Emellett  Ausztriában, egy gyönyörű tó mellett is eltöltött pár kellemes napot.

- Van egy kiskutyám, egy westie, Tappancsnak hívják - folytatja a fiatal szépség. Reggel fél órával korábban kelek fel, hogy ki tudjam vinni sétálni, s ha hazaérek, akkor is szívesen foglalkozok vele. Mindenhová elkísér, sokat sétálunk a szőlőnkben. Egyébként 16 éves korom óta modellkedek. Egy ismerősöm felkért, hogy legyek az esküvői ruhaszalonjának az arca. Ekkor a sport is háttérbe szorult az életemben. Pedig nagyon szeretek futni, ám erre is kevés időm van. Most azonban a verseny miatt mindenképpen szakítok erre is időt. Már nagyon várom a döntőt, s a lányokkal is megismerkedtem. -  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!