Frissen Vasból

2021.04.13. 09:21

Felrobbanó kamionkerék miatt tört be egy autó ablaka Szombathely határában

A város határától nem messze a kamion jobb első gumija durrdefektet kapott.

Horváth Balázs

Kedden reggel egy lengyel kamion haladt a 87-es úton Szombathely felől Táplánszentkereszt irányába, amikor a város határától nem messze a kamion jobb első gumija durrdefektet kapott. Szerencsére a kamion még nem haladt gyorsan miután kihajtott a körforgalomból, de a kerék néhány méterre robbant fel az út szélén álló útdíjellenőrző autótól, amit sok törmelék, gumi-, és műanyagdarab is eltalált.

 

A személyautó bal hátsó ablakát az egyik nekicsapódó darab betörte. A kamion vezetője szerencsére az úton tudta tartani a járművet, nem lett nagyobb baleset belőle. Az eset során nem sérült meg senki. A kamion műszaki mentésének idején az érintett útszakaszon csak egy sávon lehet haladni.

Nem sokkal később Szombathelyen, a Szent Gellért utcában is műszaki hibás teherautó miatt torlódott a forgalom, itt egy Volkswagen kisteherautó fékezett a gyalogátkelőhely előtt, amikor a jármű egyik lengőkarja eltörött. A mozgásképtelen autó a Körmendi út felé vezető sávot elfoglalta. Itt sem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában