Frissen Vasból

2021.04.19. 15:14

Frontális ütközésben súlyosan sérült egy férfi Ikervár közelében

A mentőhelikopter a rossz időjárási körülmények miatt nem tudott leszállni a súlyosan sérült férfihoz.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Hétfőn kora délután egy Suzuki személyautó haladt Ikervár felől Pecöl irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott az autó a szakadó esőben és irányíthatatlanná vált. A jármű átsodródott a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy Skoda személyautóval. A balesetben a Suzuki vezetője súlyosan megsérült, a teljesen összeroncsolódott autóból a sárvári tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Információink szerint a súlyosan sérült férfit először mentőhelikopterrel szerették volna kórházba szállítani, de a rossz időjárási körülmények miatt a helikopter végül mégsem érkezett meg, így mentőautó vitte a szombathelyi kórházba. A Skoda vezetője elmondta, hogy próbálta elkerülni az ütközést, de sajnos nem sikerült kitérnie a nagy sebességgel felé csúszó Suzuki felől. A Skodát vezető férfi szerencsére nem sérült meg.

A baleset miatt az érintett útszakaszt egy időre teljesen le kellett zárni, később váltott irányban, rendőri irányítás mellett elindult a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában