Frissen Vasból

2021.07.21. 10:40

Több millió forint értékű hamis ruházati rakományt foglaltak le a pénzügyőrök – videó

A román kocsit az M1-esen ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.

vaol.hu

Budapest, 2016. november 23. Lendvai Péter pénzügyőr törzsőrmester Candy nevű kábítószer-kereső kutyájával munka közben a Magyar Posta Nemzetközi Posta Kicserélő Központjában, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett 2016. november 23-án. Az e-kereskedelem bővülésének eredményeként idén is intenzíven, mintegy 10-15 százalékkal emelkedhet a belföldi és a nemzetközi küldeményforgalom.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illusztráció/Koszticsák Szilárd

A csomag- és utastér átvizsgálásakor különböző nagyságú, felirat nélküli, fekete zsákokat találtak, amikben különféle márkajelzésű (Adidas, Nike, Tommy Hilfiger, Guess, Puma, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Ralph Lauren) ruházati termékek lapultak – adta hírül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi hamisítvány, amit a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba. A pénzügyőrök a kétmillió forint értékű rakományt lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában